Utilaje agricole 11 Aprilie 2024, 08:49

NHR Agropartners devine unic importator în România al utilajelor Claydon

Scris de

NHR Agropartners anunță cu entuziasm parteneriatul exclusiv cu Claydon, producătorul britanic de renume mondial de semănători directe strip till și utilaje de prelucrat solul.

Claydon a revoluționat agricultura prin introducerea conceptului de strip till, o metodă de cultivare conservativă ce maximizează producția și minimizează impactul asupra mediului. Devenind liderul pieței europene pe segmentul semănătorilor directe strip till din 2003, Claydon își extinde constant aria de influență, operând astăzi în peste 30 de țări din întreaga lume.

Parteneriatul cu NHR Agropartners marchează o etapă importantă pentru Claydon în consolidarea prezenței pe piața agricolă din România. NHR Agropartners, cu experiența sa vastă și rețeaua de distribuție bine dezvoltată, va facilita accesul fermierilor români la gama completă de utilaje Claydon, incluzând:

  • Semănători directe purtate Evolution M, tehnologie strip till.
  • Semănători directe tractate Hybrid T, tehnologie strip till
  • Grape cu dinți pentru dezmiriștire.
  • Cultivatoare pentru dezmiriștire Light Rotary TERRASTAR®.
  • Cultivatoare prășitoare între rânduri TERRABLADE.

Suntem onorați să fim partenerii exclusivi ai Claydon în România. Suntem convinși că utilajele Claydon vor aduce o contribuție semnificativă la modernizarea agriculturii românești, oferind fermierilor soluții eficiente și durabile pentru creșterea producției și a profitabilității.

NHR Agropartners este dedicată promovării agriculturii durabile și va oferi fermierilor români consultanță de specialitate și suport tehnic pentru a facilita adoptarea cu succes a metodelor de cultivare conservativă cu utilajele Claydon.

Proiectul CLAYDON OPTI-TILL® din cadrul NHR Agropartners este condus de Gheorghe Bălăceanu (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.); Tel: +4 0726.377.934


Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Copyrights © Lumea Satului

Redacţia:

Str. Moineşti nr. 12, Bl. 204, Sc. A, Ap. 4, sector 6, Bucureşti.
Pentru corespondenţă: OP 16, CP 39.
Tel/fax.: 021.311.37.11;
ISSN 1841-5148

Marketing, abonamente, difuzare
Tel: 031.410.07.45
- Nicusor Oprea Banu – 0752.150.146, 0722.271.338;

Compartiment financiar
– dr. Niculae Simion – 0741.217.627

Editura: ALT PRESS TOUR Bucureşti