Digul cu pisici din Mangalia
Digul cu pisici din Mangalia a devenit atracția sudului litoralului. Felinele sunt răsfățate cu hrană proaspătă și mângâieri.
Zeci de feline se plimbă nestingherite printre turiștii care aleg să admire marea de pe digul de la Mangalia. Animalele au ales să se adăpostească în apropierea mării, spre deliciul vizitatorilor. Felinele nu par sperioase, fiind obișnuite să beneficieze de atenția oferită de locuitorii din Mangalia și de turiști.
O nouă generație de pisicuțe a apărut la malul mării
Sweeteria: Secretele dulciurilor fără zahăr, o afacere unică în țară
Sweeteria este primul laborator din țară care produce dulciuri pe bază de îndulcitori naturali pentru toți cei care doresc să achiziționeze dulciuri exclusiv pe bază de îndulcitori naturali de cea mai bună calitate, destinate diabeticilor și celor care pun sănătatea proprie și a familiei în topul priorităților.
Bariera „dulce“ împotriva diabetului
Sweeteria oferă o gamă largă de produse, cu rețete adaptate dorințelor românilor, departe de ceea ce se găsește în comerț. De la napolitane cu
Sweeteria, laborator dulciuri, ciocolata cu lapte, ciocolata neagra, dulciuri fara zahar, ciocolata fara zahar, indulcitori naturali
Brândușa de toamnă, frumusețe otrăvitoare
Brândușa de toamnă (Colchicum autumnale) este o plantă relativ mică, toxică, care crește pe câmp, pășuni. Ea aparține de familia Colchicaceae, iar substanța activă, colchicina, este folosită în medicină. Toate părțile plantei conțin toxina, care are efect după două până la șase ore, simptomele de intoxicație manifestându-se la început prin senzație de arsuri la nivelul gurii.
Urmează greutăți de deglutiție, senzație de vomă și diaree cu sânge, la copii chiar paralizia centrului respirator și
Brandusa de toamna, Colchicum autumnale, Familia Colchicaceae, plante toxice
Descoperire spectaculoasă la Iași, realizată de arheologi români și chinezi
Un grup de arheologi români și chinezi au descoperit rămășițele unui copil din secolele VIII – IX î.Hr. în comuna Dobrovăț, județul Iași. Descoperirea a fost făcută la situl arheologic din comuna ieşeană în urma unui proiect de colaborare care a început în urmă cu mai bine de 5 ani. Iată ce au găsit într-o groapă de peste 2.000 de ani vechime.
Începând cu anul 2019, Institutul de Arheologie din Beijing a început finanțarea unui proiect de săpături arheologice în localitatea Dobrovăț. Este
Mai multe articole …
Pagina 1 din 42