Romania

reclama youtube lumeasatuluitv

600x250 v1

Afacerea cu iepuri l-a motivate pe un tânăr din Suceava să aleagă medicina veterinară

Iepurii, pe lângă faptul că atrag privirile și relaxează datorită aspectului, mai pot aduce și profit dacă dezvolți o afacere bine gândită și depui suflet în tot ceea ce faci. Tot mai mulți fermieri sunt tentați să încerce, dar faptul că sunt animale destul de sensibile reprezintă un impediment.

Exemplul lui Alexandru-Daniel Pădurariu, student la Facultatea de Medicină Veterinară USV Iași, în anul I, din localitatea Iacobești, județul Suceava, care și-a dezvoltat o microfermă de iepuri

Suceava, medicina veterinara, iepuri, afaceri cu iepuri, iepuri de rasa, cunicultura

Iepurii crescuți de un sucevean, adevărate „comori“

Iustin Grigoraș Crețu, un tânăr de 19 ani din Suceava, student la Facultatea de Medicină Veterinară din Iași, în anul I, este un adevărat pasionat de creșterea iepurilor de rasă, exemplare unice. Pentru tânăr, creşterea iepurilor reprezintă pasiunea lui de-o viaţă, iar acum are exponate din țări precum Slovacia, Olanda și Bulgaria. Din cele cinci rase din portofoliu, preferatele lui rămân exemplarele din rasa Berbec german.

Cadoul perfect de la PetShop

Iustin Grigoraș Crețu, un tânăr din

Suceava, iepuri, cresterea iepurilor, berbec german

Tânăr fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal

Gabriel Iustinian Saveliev, un tânăr de 26 de ani, inginer agronom și un adevărat fermier din Broscăuți, județul Botoșani, putea oricând să-și aleagă orice job, dar a preferat să se întoarcă acasă la ferma familiei, care însumează o suprafață de cca 200 ha și pe care vrea să o dezvolte. Cu timpul, pentru tânărul botoșănean agricultura a devenit o știință exactă.

De ce a ales agricultura?

Totul se reduce la pasiune și la voință, iar ambiția și motivarea nu-i lipsesc, cunoștințele nici atât

tineri fermieri, Botosani, cultura rapitei, Broscauti

Coloranții utilizați în hrana păsărilor, ce sunt și când sunt folosiți

Uniunea Crescătorilor de Păsări din România a atras recent atenția asupra unui fenomen despre care spune că pune în pericol avicultura românească,

și anume faptul că sunt lansate multe dezinformări cu privire la siguranța alimentară din acest domeniu. Ca urmare, uniunea a făcut câteva precizări. În rândurile următoare aflăm din comunicatul de mai jos despre coloranții utilizați în hrana păsărilor.

Sectorul avicol, într-un echilibru foarte fragil

„Culoarea pielii puilor apare prin prezența

UCPR, cresterea pasarilor, hrana pasarilor, sector avicol, coloranti

Pagina 1 din 172