În competiție ... produsele făinoase
Concursurile profesionale au devenit o obișnuință între studenții de la USAMV „Ion Ionescu de la Brad” din Iași. Între acestea și concursul care a marcat „Ziua Internațională a Pâinii” intitulat Competiția produselor făinoase nutritive – benefice sănătății consumatorului.Manifestarea a reunit 25 de studenți din anii I–IV ai Facultății de Agricultură, specializarea Tehnologia prelucrării produselor agricole, care au realizat individual 34 de produse expuse publicului și unui juriu exigent.
„Unele dintre acestea, a precizat doamna dr. Stela Radu, coordonatorul evenimentului, fac obiectului unor cercetări privind inovarea de noi produse făinoase bogate din punct de vedere nutritiv și recomandate în prevenirea și combaterea unor afecțiuni metabolice”
S-au remarcat prin produsele prezentate: George Marele, Evelin Andriucă, Corina Idriceanu care au obținut premiul I.
(S.C.)
- Articol precedent: CARNEXPO 2015 - lider pe segmentul evenimentelor specializate pe industria carnii
- Articolul următor: Cocorico reprezintă România la Köln