Romania

Comunicat de presa - VINTEST 2013

Comunicat de presă
14 iunie 2013

 

Salonul Național de Vinuri al României VINTEST București, ediția a 3-a, s-a desfășurat în perioada 6-9 iunie 2013, la Sala Palatului. Evenimentul a fost organizat pentru a sublinia importanța prezenței reprezentanților OIV în România, cu ocazia celui de-al 36-lea Congres care a avut loc la București dupa 45 de ani.

 

Au fost prezenți 25 de expozanți: Budureasca, Domeniile Sâmburești, Cramele Voievodului, Domeniile Franco-Române, Casa de Vinuri Cotnari, Wine

vinuri, vintest, OIV

Fermieri din toată Moldova s-au întâlnit la Ruginoasa cu reprezentanți ai autorităților centrale și locale

Peste 200 de fermieri din toată Moldova s-au reunit la sfârșitul săptămânii trecute, la Palatul Alexandru Ioan Cuza de la Ruginoasa, Iași, pentru a discuta problemele din domeniu şi a se întâlni cu reprezentanți ai autorităților din domeniu. La întâlnire a participat şi Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin. Evenimentul a fost organizat de ABplus Events și Consiliul Județean Iași, cu sprijinul Direcțiilor Agricole din toate județele Moldovei și al Agenției de Plăți
și

APIA, Daniel Constantin, PAC, fermieri, Agralim, Ruginoasa

Experienţă elveţiană în fermele din România. Peste 200 de oameni de afaceri români interesaţi de creşterea bovinelor de carne

Experienţă elveţiană în fermele din România

Peste 200 de oameni de afaceri români interesaţi de creşterea bovinelor de carne

 

Bucureşti, 30 mai 2013 -  În cadrul campaniei “We love meat from Romania”, revista de specialitate INDUSTRIA CARNII.RO a organizat JOI 30 MAI 2013, începând cu ora 10.00, la ferma KARPATEN MEAT din localitatea Marpod, judeţul Sibiu, evenimentul   “FIRST BEEF DAY OF ROMANIA”.

 

Acest eveniment s-a desfăşurat sub deviza “Karpaten Meat – from grass to beef – Angus

Sănătatea populației asigurată de ANSVSA prin parteneriatul cu industria alimentară

Preocuparea generală este realizarea profitului în condiții de deplină siguranță alimentară; acestea sunt obiectivele comune ale tuturor celor care activează în industria alimentară din România și, desigur, în sectoarele de carne și lapte. Totodată, prin statutul de partener activ al acestora, ANSVSA contribuie la asigurarea sănătății populației, din perspectiva siguranței alimentare.

 

Instituție de primă importanță în lanțul de producție, procesare, comercializare și autorități, ANSVSA va

ANSVSA, industria alimentara, siguranta alimentara, Meat & Milk 2013

Pagina 9 din 13