Actualitate 06 Aprilie 2020, 22:15

“Angajații Romvac nu pot rămâne acasă, oamenii depind de noi și de produsele noastre”

Scris de

Compania Romvac este una dintre cele mai importante companii românești în ceea ce privește fabricarea și distribuirea de produse necesare sănătății animalelor. De ceva vreme se ocupă și de producerea de suplimente alimentare pentru sănătatea oamenilor, produsele din gama Imunoinstant, precum și de fabricarea unor produse naturale necesare pentru întreținerea culturilor. Activitatea complexă continuă și în acest moment dificil, iar doamna Viorica Chiurciu, director general Romvac, declară faptul că în cadrul companiei au fost luate măsurile necesare pentru ca activitatea să se desfășoare în cele mai bune condiții, iar produsele să ajungă în timp util la clienții Romvac.

“Din păcate, ne reîntâlnim în circumstanțe mai puțin fericite, având în vedere pandemia de coronavirus care ne afectează pe toți, indiferent de țară, rasă și religie. Cu toții suntem preocupați de prezența virusului și efectele răspândirii lui și de aceea trebuie să abordăm această situație cu cea mai mare seriozitate în sensul prevenirii și combaterii propagării acestuia.  

Noi, ca medici veterinari, ne-am confruntat de-a lungul timpului cu epizootii în sfera zootehniei și a medicinei veterinare, adică boli precum gripa aviară, pesta porcină africană, blue tongue și de aceea, prin natura profesiei noastre, am instituit de fiecare dată, măsurile imediate de prevenție, combatere și carantinare a acestor boli. Astfel, și în ceea ce privește pandemia de coronaviroză, ca director general al companiei Romvac, am în vedere cele mai importante obiective, respectiv protejarea angajaților, protejarea clienților și totodată, asigurarea disponibilității produselor pe piață, având în vedere implementarea strategiilor necesare pentru a răspunde tuturor solicitărilor în acest sens. Acesta este motivul pentru care angajații Romvac nu pot rămâne acasă, deoarece oamenii depind de noi și de produsele noastre, atât cele medicinal - veterinare, precum medicamente, vaccinuri, kit-uri de diagnostic și chiar produse de uz uman, deoarece după cum știți, în ultima vreme, noi am început și cercetarea în domeniul medicinei umane, având, astfel, grijă atât de sănătatea animalelor, cât și de sănătatea oamenilor.

Crescătorii de animale știu că se pot baza pe produsele noastre și pe noi, așadar, în aceste momente de cumpănă, compania Romvac lucrează la foc continuu, așa cum o face de mai bine de 45 de ani de când există în viața medicinei veterinare românești. Noi depunem un efort susținut pentru asigurarea tuturor solicitărilor din piață care, în această perioadă, au atins cote maxime. Astfel, depozitele noastre, cât și farmaciile de profil asigură toate clasele de medicamente pentru toate speciile de animale și aici mă refer la antiparazitare, vitamine, premixuri vitamino-minerale, biocide etc.. De asemenea, avem și gama de produse bio pentru animale, dar și pentru sol și plante, iar aici menționez produsul Rom-Agrobiofertil NP, îngrășământ 100% natural, pe bază de culturi bacteriene benefice solului, biofertilizator indicat pentru toate tipurile de plante, mai ales în această perioadă în care încep lucrările de primăvară la câmp.

Asigurăm, în plus, produse de uz uman, din gama Imunoinstant pe baza de imunoglobuline Y, adică anticorpi de pasăre care ajută la creșterea imunității, mai ales în situații provocatoare și solicitante pentru organism, cum este cazul de față. Pentru ca toate aceste produse Romvac să ajungă la dumneavoastră, rețeaua noastră națională de distribuție asigură în continuare necesarul solicitat pe piață. Pentru toate aceste motive, ca director general al companiei Romvac, împreuna cu colectivul pe care îl conduc, ne implicăm în asigurarea pe piață a produselor noastre, respectând, cum este normal, toate regulile de restricționare a coronavirozei, acordând în permanență toată atenția în protejarea sănătății salariaților și a clienților noștri“ – a precizat dr. Viorica Chiurciu, PhD, CSI, medic terapeut, președintele Consiliului de Administrație, director general al Romvac Company S.A.


Media

Vizualizari 2800
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Copyrights © Lumea Satului

Redacţia:

Str. Moineşti nr. 12, Bl. 204, Sc. A, Ap. 4, sector 6, Bucureşti.
Pentru corespondenţă: OP 16, CP 39.
Tel/fax.: 021.311.37.11;
ISSN 1841-5148

Marketing, abonamente, difuzare
Tel: 031.410.07.45
- Nicusor Oprea Banu – 0752.150.146, 0722.271.338;

Compartiment financiar
– dr. Niculae Simion – 0741.217.627

Editura: ALT PRESS TOUR Bucureşti