Zootehnie-Medicina veterinara 19 Decembrie 2020, 21:46

Imunoinstant - sănătate în infecţii gastrointestinale, respiratorii, herpetice, urinare, parodontale şi dermice

Scris de

Simptomele unei aparente răceli, o leziune cutanată care refuză să se vindece, acneea, o durere de stomac care trenează, ca de altfel şi alte afecţiuni ale căror semne le ignorăm într-o prima fază, dar care, în timp, provoacă disconfort asupra stării noastre de sănătate, toate pot avea ca factor cauzator bacteriile. Din nefericire, împotriva unora dintre acestea antibioticele nu mai au niciun efect.

Romvac este unicul centru de cercetare din România care a dezvoltat soluţia pentru aceste probleme, prin terapiile cu Imunoinstant pe bază de anticorpi IgY specifici ce acţionează împotriva unora dintre cele mai periculoase tulpini bacteriene, fungice şi virale care pun în pericol sănătatea oamenilor.

Tipuri de infecții și terapia cu anticorpii IgY din Oul Hiperimun Romvac

Produsele din gama Imunoinstant conţin anticorpii IgY specifici care ajută pacienţii cu infecţii localizate la diferite niveluri: infecţii urinare determinate de Escherichia coli, Klebsiella spp., Proteus mirabilis, Enterococcus faecalis, Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus sau Streptococcus grup B. Ştim că acestea sunt extrem de răspândite, provoacă foarte multe neplăceri şi, din nefericire, sunt recurente.

Apoi, sunt infecţiile genitale determinate de Candida spp., Escherichia coli, Enterococcus faecalis, Klebsiella spp., Streptococcus grup B., Staphylococcus spp., HPV (9 tulpini), Herpes Simplex tip 1 (HSV 1). Eficacitatea anticorpilor din produsele Imunoinstant a fost dovedită şi prin tratarea pacienţilor cu infecții herpetice determinate de Herpes Simplex (HSV 1) sau a pacienților cu infecții gastrice determinate de Helicobacter pylori şi cu infecții gastrointestinale provocate de Clostridium difficile sau Escherichia coli. De asemenea, anticorpii specifici acţionează şi în infecţii respiratorii determinate de Streptococcus pneumoniae, Klebsiella pneumoniae, Staphylococcus aureus sau Pseudomonas aeruginosa, dar şi în afecţiuni parodontale determinate de Staphylococcus spp. sau Streptococcus spp..

Imunoinstant s-a dovedit a fi eficient și în acnee determinată de infecţia cu Staphylococcus aureus, în plăgi atone infectate cu Staphylococcus aureus MRSA, Pseudomonas aeruginosa, Klebsiella spp., Candida spp., Escherichia coli; dar și în dermatite de diferite forme determinate de Staphylococcus aureus.

Terapia Imunoinstant în infecţiile respiratorii la oameni

În cazul patologiei respiratorii cu Streptococcus pneumoniae, Klebsiella pneumoniae, Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Providencia stuartii sau Mycobacterium, aceste bacterii pot avea localizări în căile respiratorii superioare, nas, laringe, trahee şi, respectiv, în arborele respirator, adică în plămâni: bronhii, bronhiole şi alveolele pulmonare. Aceste infecţii pot evolua de la forme uşoare la unele foarte grave, ca de exemplu bronhopneumoniile.

Tratamentul clasic alopat pentru eradicarea acestora implică administrarea de antibiotice care pot duce la distrugerea florei intestinale. Însă, terapia specifică cu produsele Imunoinstant acţionează numai asupra bacteriilor patogene, nu dă reacţii adverse şi nu are contraindicaţii. În plus, poate fi administrată atât copiilor, cât şi adulţilor şi vârstnicilor, dacă aceștia nu prezintă alergie la ou, în general.

Imunoinstant G adjuvant pentru imunitate

Ca adjuvant pentru susținerea sistemului imunitar, se recomandă tuturor, terapia cu pulberea liofilizată Imunoinstant G, în special în sezonul rece și mai ales persoanelor care sunt cunoscute cu afecţiuni respiratorii recidivante, adică vârstnici și copii. Este bine ca imunoglobulinele Y specifice din Imunoinstant să se administreze precoce, la debutul bolilor respiratorii deoarece produsele sunt uşor suportate de organism şi sunt facil de administrat.

Dr. Viorica CHIURCIU

Director General – Romvac Company SA

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 


Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Copyrights © Lumea Satului

Redacţia:

Str. Moineşti nr. 12, Bl. 204, Sc. A, Ap. 4, sector 6, Bucureşti.
Pentru corespondenţă: OP 16, CP 39.
Tel/fax.: 021.311.37.11;
ISSN 1841-5148

Marketing, abonamente, difuzare
Tel: 031.410.07.45
- Nicusor Oprea Banu – 0752.150.146, 0722.271.338;

Compartiment financiar
– dr. Niculae Simion – 0741.217.627

Editura: ALT PRESS TOUR Bucureşti