Utilaje agricole 07 Aprilie 2022, 10:52

Mecanica Ceahlău - noi lansări de utilaje la târgul Agraria 2022

Scris de

Mecanica Ceahlău, producătorul român cu cea mai puternică tradiție de echipamente agricole de pe piața locală, dă startul participării la târgurile 2022 cu Agraria, cea mai dinamică expoziție agricolă din inima Transilvaniei.

Cu o experiență de peste 100 de ani și cu cel mai extins portofoliu de produse din istoria companiei, Mecanica Ceahlău este unul dintre cei mai importanți producători de mașini agricole din România și reprezintă alegerea optimă pentru fermierii din toată țara, precum și pentru cei de peste hotare.

Astăzi, produsele fabricii Mecanica Ceahlău sunt prezente atât în fermele din România, dar și în țări precum Ungaria, Bulgaria, Moldova, Polonia, Italia și țări din Africa și Asia.

Portofoliul companiei este adaptat permanent nevoilor fermierilor și cuprinde toată gama de utilaje necesare lucrărilor de prelucrare a terenului, semănat, întreținere culturi, irigat, transport cereale și se adresează tuturor categoriilor de ferme.

Astfel, pe parcursul celor patru zile de târg pe o suprafață de 500 mp, vizitatorii vor avea ocazia să vadă utilajele reprezentative din fiecare gamă din portofoliul companiei, precum și cele mai noi echipamente lansate anul acesta de companie și expuse în premieră în cadrul târgului. Realizate 100% în concept românesc în fabrica de la Piatra Neamț, noile utilaje beneficiază de un raport înalt de eficiență în teren, într-un buget optimizat.

Nu vor lipsi, de asemenea, plugul CERES cu 4 trupițe, scarificatorul greu MAS 5, grapa cu discuri independente MAGNUM 4 și combinatorul SOLARIS 5, semănătorile pentru plante prășitoare SAFIR 6 și PHOENIX 6, precum și semănătorile pentru păioase DIAMANT 400 și SUL 24LM. Utilajele pentru întreținerea culturilor vor fi și ele prezente: prășitoarea CFM 7 TELUS, mașina de erbicidat PRIMA 2000/18 și tamburul de irigat RUBIN 350.

Mecanica Ceahlău reprezintă alegerea potrivită pentru fermierii din toată țara și oferă soluții integrate de la piese de schimb și service în câmp până la consultanță în privința obținerii finanțării.

Alături de echipamentele proprii, produsele-partenere pe care Mecanica Ceahlău le distribuie pe piața din România sunt disponibile permanent în stocul companiei: tractoare STEYR, remorci, mașini de erbicidat Projet și încărcătoare frontale Stoll.

Informații suplimentare despre produsele din portofoliu sunt disponibile pe www.mecanicaceahlau.ro, în showroom-urile companiei din Giarmata (Timiș), Iernut (Mureș), Piatra Neamț (Neamț) și Brăila, în  precum și la partenerii noștri din toată țara.


Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Copyrights © Lumea Satului

Redacţia:

Str. Moineşti nr. 12, Bl. 204, Sc. A, Ap. 4, sector 6, Bucureşti.
Pentru corespondenţă: OP 16, CP 39.
Tel/fax.: 021.311.37.11;
ISSN 1841-5148

Marketing, abonamente, difuzare
Tel: 031.410.07.45
- Nicusor Oprea Banu – 0752.150.146, 0722.271.338;

Compartiment financiar
– dr. Niculae Simion – 0741.217.627

Editura: ALT PRESS TOUR Bucureşti