reclama youtube lumeasatuluitv

Noul KLEBER TOPKER IF

Noua gamă de anvelope KLEBER TOPKER IF (Flexiune îmbunătățită) a fost special concepută pentru utilizarea pe utilaje de putere mare, de peste 200 CP, și oferă fermierilor un raport optim calitate-preț, ei beneficiind în același timp de toate avantajele tehnologice ale carcasei standard IF11.

Noua gamă va cuprinde în 2021 cinci dimensiuni pentru puntea față și șase dimensiuni pentru puntea spate și, datorită carcasei sale standard IF, KLEBER TOPKER IF oferă o capacitate de încărcare cu 20% mai mare decât o anvelopă metrică standard la aceeași presiune sau poate transporta aceeași sarcină la o presiune cu 20% mai mică. Aceasta înseamnă că fermierii își pot folosi utilajele cu o greutate mai mare sau cu unelte mai grele, dacă este necesar, exercitând în același timp o presiune redusă la sol, cu o tracțiune îmbunătățită și un nivel mai ridicat de confort al șoferului. Efectul general al tuturor acestor elemente este productivitatea îmbunătățită, esențială în industria agricolă exigentă de astăzi!

Guillaume Vidal, Marketing Operațional Beyond Road&Mining Franța, a declarat: „Gama KLEBER a fost întotdeauna sinonimă cu valoare și performanță optime, iar noua gamă TOPKER IF duce această performanță la niveluri chiar mai înalte. Fiind o gamă concepută pentru utilizare generală, indiferent dacă vorbim de ferme agricole mici, operațiuni mixte la scară largă sau despre mari contractori, toți fermierii pot profita de beneficiile tangibile pe care le poate oferi noua anvelopă.“

În plus față de beneficiile suplimentare de transportare a sarcinii, construcția IF permite ca anvelopele să exercite o presiune mai mică pe sol datorită capacității lor de a opera la presiune mai mică. Astfel se reduce, la rândul său, compactarea solului și, în cele din urmă se îmbunătățește randamentul recoltei. Funcționarea cu presiune mai mică a anvelopelor IF înseamnă, de asemenea, că tracțiunea crește cu până la 15% comparativ cu o anvelopă standard echivalentă, ceea ce îmbunătățește productivitatea.

De exemplu, atunci când transportă o sarcină de 10.000 kg pe puntea spate, KLEBER TOPKER IF permite fermierilor să lucreze la o presiune cu 0,2 bari mai mică decât standardul (non-IF) KLEBER TOPKER și astfel se reduce compactarea și se îmbunătățește tracțiunea. Alternativ, la o presiune de umflare de 1 bar, KLEBER TOPKER IF poate transporta o încărcătură suplimentară de 765 kg – o creștere de 18% – care permite fermierilor să transporte instrumente mai grele fără a afecta negativ compactarea solului.

Banda de rulare a anvelopelor KLEBER TOPKER IF a fost dezvoltată pentru a optimiza și maximiza suprafaţa de contact. Distanța dintre bame este concepută pentru a oferi o tracțiune maximă în toate condițiile, în timp ce bamele se suprapun în centrul benzii de rulare pentru a menține confortul șoferului și pentru a reduce vibrațiile transmise mașinii atunci când este pe șosea. În cele din urmă, modelul dintre bame, cu tradiționalul simbol Kleber, asigură abilități foarte bune de autocurățare pentru a menține nivelurile de tracțiune în condiții dificile de câmp.

Gama KLEBER TOPKER IF va fi introdusă pe piață între februarie și decembrie 2021 în următoarele dimensiuni:

Frontale

  • IF 600/65 R28, IF 600/70 R28, IF 600/70 R30,
  • IF 650/65 R34, IF 650/60 R34.

De spate

  • IF 650/85 R38, IF 800/70 R38, IF 650/75 R38,
  • IF 710/70 R38, IF 710/70 R42, IF 710/75 R42.

Articole înrudite