Adama Sultan iulie 2020
update 29 Sep 2020

CLAAS a vândut tractorul numărul 10.000 în România

Pe 21 februarie 2013, la Urziceni, la sediul dealer-ului Tehnoland a avut loc înmânarea cheilor tractorului cu seria 10.000 din gama AXOS.

Întâmplarea fericită face ca exemplarul cu numărul 10.000 produs de renumitul producător german să ajungă tocmai în România. Beneficiarul tractorului cu numarul 10.000 este fermierul Victor Căprăroiu din localitatea Scânteia. Dl. Căprăroiu administreaza o suprafață de 1.700 de hectare, suprafata complet irigartă și este un client fidel al utilajelor  CLAAS, încă de la prima achiziție, fcută pe fonduri europene în 2006.

La evenimentul de predare a tractorului au participat atât conducerea sediului central de la București, Radu Luigi și Finn Petersen, cât și cei doi asociați ai dealer-ului Tehnoland, Marian Ciutacu și Liviu Coleașa.

“Pentru noi a fost o mare surpriză atunci când am primit răspunsul fabricii la comanda făcută. Suntem extrem de încântați că tractorul cu numărul 10.000 din gama AXOS ajunge în România. Pentru noi este cu atât mai mult un moment de aniversare cu cât anul acesta celebrăm 100 de ani de existență ai companiei CLAAS. Acest lucru demonstrează seriozitatea și consecvența calității produselor CLAAS. Doresc proprietarului să se bucure de acest utilaj și să îl exploateze cu profit și cu recolte bogate” – a declarat pentru noi Marian Ciutacu.

“Sunt mulțumitul proprietar al unei game întregi de tractoare și combine CLAAS. Am la ferma mea trei combine, două combine Medion și un Tucano, iar acest tractor AXOS 340 de 102CP este al cincileatractor CLAAS. Când am făcut comanda nu știam că voi fi proprietarul unui exemplar aniversar, dar acum că îl al și îi cunosc capacitățile sunt mulțumit. Știți, primul tractor mi l-a vândut Marian Ciutacu, dar următoarele pe care le-am achiziționat au venit singure pentru că am fost mulțumit permanent de service-ul celor de la CLAAS - Tehnoland. Pentru mine a contat calitatea pieselor de schimb și promptitudinea în livrarea pieselor atunci când am avut urgentă nevoie. Pot spune ca firma Tehnoland a reactionat tot timpul prompt la solicitarile noastre.” ne-a declarat Victor Căprăroiu, proprietarul tractorului.

Articole recente - Lumea Satului