Imprimă această pagină
Utilaje agricole 17 Octombrie 2018, 16:55

Agrotehnologia din Finlanda crește productivitatea și creează noi oportunități de afaceri

Foto: Grederul 7.0 MPH Product este un greder tractat multifuncțional de rezistență pentru terenuri agricole și alte zone cu o lățime maximă de lucru de 7 metri. Foto: Grederul 7.0 MPH Product este un greder tractat multifuncțional de rezistență pentru terenuri agricole și alte zone cu o lățime maximă de lucru de 7 metri.
Scris de

Companiile agrotehnologice finlandeze sunt cunoscute la nivel internațional pentru calitatea, eficiența și fiabilitatea produselor oferite. Fiind dezvoltată și testată în condițiile dure din nordul Europei, agrotehnologia finlandeză poate spori productivitatea și profitabilitatea fermelor din România. Patru companii de vârf din domeniul agrotehnologiei din Finlanda vor veni la București pentru a-și prezenta cele mai recente produse și soluții la INDAGRA 2018, care se va desfășura în perioada 31 octombrie – 4 noiembrie 2018. „INDAGRA oferă o oportunitate excelentă de a cunoaște produsele acestor companii finlandeze cu experiență și de a crea parteneriate reciproc avantajoase. Companiile finlandeze sunt gata să se întâlnească cu distribuitorii români și să-și aprofundeze cunoștințele despre sectorul agricol în creștere din România, care este unul dintre grânarii Europei“, spune Elina Puszkarzewicz, director de program Agrotehnologia din Finlanda.

MPH Products oferă mașini inovatoare și rentabile

Una dintre companiile care vor participa la INDAGRA este MPH Products, care oferă diferite lucrări de inginerie și servicii privind structurile de oțel (EN1090), dar și proiectează, fabrică și vinde o gamă largă de mașini și utilaje metalice pentru agricultură, inclusiv gredere, pluguri pentru șanțuri, nivelatoare inelare, suflante pentru zăpadă, tocătoare, colectoare de bucăți de lemn mici și remorci pentru baloturi. „Îi putem ajuta pe contractorii și marile întreprinderi agricole din România să-și eficientizeze activitatea din punctul de vedere al costurilor și al duratei“, spune Ari Kuhalampi, director de vânzări, MPH Products. „De exemplu, Grederul MPH are cea mai bună mecanică a unghiului de rotire de pe piață, iar Colectorul de bucăți de lemn mici este un instrument inovativ și rapid pentru colectarea resturilor, bucăților mici de lemn și materialelor plastice dintr-o zonă extinsă. Impactul pozitiv asupra productivității se poate observa în special în cazul colectării bucăților mici de lemn de pe terenuri moi și din turbării.“

Antti-Teollisuus este un pionier în tehnologia de uscare

Cu peste 60 de ani de experiență în deservirea sectorului agricol, Antti-Teollisuus oferă produse și soluții remarcabile pentru gestionarea cerealelor, inclusiv în domeniul uscătoarelor, depozitării, procesării cerealelor și automatizării. „Prezentăm produse care sunt ideale pentru fermele românești în ceea ce privește capacitatea, dimensiunea, ușurința operării și asamblării și care vor crește profitabilitatea fermierilor români“, spune Jouni Virtaniemi, director comercial Antti-Teollisuus. „De exemplu, uscătorul nostru inovator usucă în mod eficient și în siguranță toate tipurile de cereale și semințe, dar nu are nevoie de o încăpere sau un adăpost separat. Este, de asemenea, unul dintre uscătoarele mobile cu cea mai mare capacitate de pe piața românească. Silozurile conice ventilate Antii oferă, de asemenea, opțiuni mai eficiente pentru treierat și uscare.“

Alte companii finlandeze care participă la INDAGRA

JPT-Industria are peste 30 de ani de experiență în domeniul producerii furajelor, colaborând îndeaproape cu clienții din întreaga lume pentru a-și face produsele eficiente, ușor de utilizat, durabile și igienice. Datorită structurii containerizate a produselor, piața țintă a companiei este practic întreaga lume.

Suokone este o companie de inginerie fondată în 1971, specializată în proiectarea și fabricarea utilajelor pentru manipularea solului în diverse condiții, inclusiv tractoare de mare putere, cu presiune mică asupra solului. Suokone își exportă deja produsele în peste 20 de țări.

FOTO – Uscătorul mobil Antti Vacboost Wagon C410 usucă în mod eficient și în siguranță toate tipurile de cereale și semințe.

finlanda b


Vizualizari 1906
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Articole recente - Lumea Satului

Articole înrudite