Kuhn GMx aprilie2021    reclama youtube lumeasatuluitv
update 10 May 2021

IPSO Agricultură a lansat combinele John Deere din seria 700

IPSO Agricultură, o companie ce se află într-o continuă dezvoltare, a adus pe piața din România noile combine John Deere din seria S700. Cu acest prilej, compania a organizat la București un eveniment exclusivist, la care au participat un număr restrâns de fermieri, însă care împreună lucrează 400.000 ha.

„Cea mai de preț moștenire este pământul. Bine lucrat“

Aceasta este noua identitate vizuală a companiei și a fost gândită prin prisma relației speciale ce există între fermier și copiii acestuia. Sub această deviză a fost organizat și evenimentul de lansare a combi­nelor, un adevărat spectacol de „teatru“ și lumini.

Modern a fost unul dintre cuvintele-cheie care au marcat prezentarea uneia dintre cele 5 combine din seria 700. Cu ajutorul tehnicii moderne, combina a fost prezentată prin intermediul luminilor, în sală creându-se o adevărată atmosferă întâlnită la showurile cele mai importante, iar ulterior, doi dintre reprezentanții IPSO „au jucat teatru“. De fapt, Cosmin Miroiu și Radu Meșină au interpretat o scenetă în care actorii principali erau un fermier modern, care realiza producții bune, un potențial client al combinei și un reprezentant de vânzări care avea pregătite răspunsurile la toate întrebările posibile.

„Când am demarat această campanie ne-am gândit, în primul rând, la cel care lucrează solul, la activitatea lui zilnică și la moștenirea cea mai de preț: pământul. Utilajele noastre sunt proiectate pentru o prelucrare responsabilă a solului, astfel încât, la sfârșit de campanie, fermierul obține o recoltă bogată cantitativ și calitativ, dar are grijă și de pământul pe care îl va lăsa moștenire generației viitoare. Ne-am asumat un angajament pe termen lung față de producătorii agricoli și încercăm, în permanență, să susținem eforturile lor în asigurarea necesarului de produse agricole. Până la urmă, cea mai de preț moștenire rămâne pământul bine lucrat cu utilaje de la IPSO Agricultură“, a declarat Arnaud Van Strien, directorul general al companiei IPSO Agricultură.

Seria de combine John Deere cuprinde cinci modele (S760, S770, S780, S785 și S790), cu îmbunătățiri notabile atât pe partea de conectivitate, cât și în ceea ce privește îmbunătățirile aduse pentru o recoltare automatizată a culturilor. Noile combine sunt rezultatul a peste 8 ani de perfecționare a modelelor de combine cu rotor unic.

„Anul trecut a fost testată una dintre com­bine în mai multe ferme din țară și s-a remarcat faptul că aceasta este potrivită pentru fermele din România. Iar operatorul, indiferent de pregătire, poate obține performanțe ridicate cu această combină. Știm că, în funcție de momentul recoltării, dimineața, la prânz sau seara, o combină nu poate recolta la aceiași parametri. Combinele din seria 700 sunt ușor de manevrat, așa că, indiferent de model, după ce i se schimbă setările combinei, ea se autocalibrează în funcție de nevoi. Putem spune că este o combină inteligentă, care dispune de toate dotările moderne, iar din birou sau de oriunde ar fi un fermier poate viziona toți parametrii în timp real“, a mai adăugat directorul Ipso Agricultură.

Larissa SOFRON