Imprimă această pagină
Utilaje agricole 02 Noiembrie 2017, 09:17

Un nou centru de dezvoltare pentru sisteme electronice

Scris de

CLAAS a deschis un nou centru de dezvoltare a sistemelor electronice în Dissen, în sudul Saxoniei Inferioare. Președinta Consiliului de Supraveghere, Cathrina Claas-Mühlhäuser, a întâmpinat numeroși oaspeți, politicieni și oameni de afaceri.

„Acest centru ne va permite să facem încă un pas mare spre un viitor digital“, a declarat Thomas Böck, membru al Consiliului de administrație al CLAAS responsabil pentru Tehnologie și Sisteme. „Sistemele electronice de asistență, tehnologiile software și de comunicații devin din ce în ce mai importante pentru agricultură.“

Peste 170 de dezvoltatori de software, ingineri și alți specialiști de la CLAAS E-Systems lucrează în Dissen la soluții inovatoare ce vor permite interconectarea utilajelor pentru a ajuta fermierul să își gestioneze mai eficient afacerea. Acestea includ unități de comandă, arhitectură electronică, terminale, sisteme video, sis­teme de direcție automate bazate pe sateliți și multe altele. „La noi, teoria și practica merg mână în mână“, a explicat dr. Carsten Hoff, director general al CLAAS E-Systems. „În plus față de stațiile de lucru și laboratoarele moderne echipate cu tehnologie de ultimă generație, avem și un atelier de service și o pistă de testare unde ne putem pune imediat inovațiile la încercare.“

New CLAAS electronics development centre opened 300548

În Dissen, s-a acordat o importanță deosebită creării unui mediu de lucru dinamic, conceput să promoveze inovația. De exemplu, există săli de ședință open-plan pe fiecare etaj, echipate cu cele mai noi tehnologii media și oferim și o cameră pentru părinți și copii, pe care angajații cu copii o pot folosi ori de câte ori au nevoie.

CLAAS a investit o sumă de opt cifre în noul centru CLAAS E-Systems din Dissen, ce se întinde pe cinci hectare. În 1998, CLAAS a achiziționat una dintre principalele companii producătoare de software pentru agricultură și a integrat-o cu succes în cadrul grupului. Începând de atunci, am dezvoltat o gamă de tehnologii de înaltă capacitate pentru sporirea eficienței sub numele de marcă EASY.

CLAAS a devenit unul dintre principalii furnizori de soluții pentru agricultura de precizie și a câștigat numeroase premii pentru inovațiile sale.

New CLAAS electronics development centre opened 300549


Vizualizari 1907
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Articole recente - Lumea Satului

Articole înrudite