Utilaje agricole 31 August 2017, 11:42

Agritechnica 2017 - CLAAS anunță noul încărcător telescopic SCORPION

Scris de

Harsewinkel, august 2017. CLAAS înregistrează de peste 20 de ani un succes deosebit cu încărcătoarele sale telescopice de înaltă calitate pentru agricultură, care sunt vândute în prezent fermierilor și contractorilor din agricultură din lumea întreagă sub marca CLAAS SCORPION. Acum doi ani, CLAAS a încheiat un contract de colaborare în acest sector de activitate cu partenerul său, Liebherr. Cu ocazia târgului Agritechnica, CLAAS își va prezenta gama complet nouă de modele SCORPION dezvoltată împreună cu Liebherr, lider în materie de tehnologie profesionistă pentru manipularea materialelor. Noile utilaje SCORPION produse de Liebherr sunt în prezent testate pe câmp, iar gama extinsă de modele va fi disponibilă începând cu ianuarie 2018.

CLAAS și partenerii săi de vânzări garantează continuarea serviciilor fiabile binecunoscute de livrare de piese de schimb și service pentru toate produsele CLAAS SCORPION existente pe piață, în prezent și în viitor.

Kramer-Werke GmbH produce încărcătoare telescopice pentru agricultură CLAAS din 2005 și va continua să le producă până la finalul anului 2017, acestea fiind comercializate de CLAAS sub marca globală CLAAS SCORPION. Cu doi ani în urmă, CLAAS și Kramer-Werke au căzut de acord să încheie parteneriatul pentru dezvoltarea și producția de încărcătoare telescopice pentru agricultură până la finalul acestui an.

CLAAS și partenerii săi de vânzări garantează serviciile fiabile binecunoscute de livrare de piese de schimb și service pentru toate produsele CLAAS SCORPION existente pe piață, în prezent și în viitor.

Vă rugăm să rețineți următoarele referitor la raportarea dumneavoastră:

Acest document este un comunicat de presă internaţional. Gama de produse şi de modele poate fi diferită în unele ţări. În cazul în care aveţi nelămuriri, vă rugăm să contactaţi reprezentanţa de vânzări a companiei CLAAS sau importatorul CLAAS din ţara dumneavoastră.

Arhiva de fotografii pe pagina de internet claas-gruppe.com

Accesaţi arhiva de fotografii disponibilă online. Multe imagini sunt disponibile gratuit pentru utilizare pe site-ul www.claas-gruppe.com > Pressebildarchiv

Despre CLAAS

CLAAS (www.claas-group.com) este o afacere de familie fondată în anul 1913 şi unul dintre cei mai importanţi producători de utilaje agricole la nivel global. Compania cu sediul în Harsewinkel, Germania, este lider pe piaţa europeană de combine de recoltat. CLAAS este lider mondial în ceea ce priveşte un alt mare grup de produse, combinele autopropulsate de recoltat furaje. Totodată, CLAAS este un nume de referinţă de top la nivel mondial în ingineria agricolă, în domeniul tractoarelor, preselor de balotat şi al utilajelor agricole de recoltat furaje verzi. Portofoliul de produse al companiei CLAAS include, de asemenea, tehnologie a informaţiei de ultimă oră în ceea ce priveşte agricultura. Firma CLAAS are 11.300 de angajaţi la nivel mondial şi a raportat o cifră de afaceri de 3,6 miliarde de euro în exerciţiul financiar 2016.


Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Copyrights © Lumea Satului

Redacţia:

Str. Moineşti nr. 12, Bl. 204, Sc. A, Ap. 4, sector 6, Bucureşti.
Pentru corespondenţă: OP 16, CP 39.
Tel/fax.: 021.311.37.11;
ISSN 1841-5148

Marketing, abonamente, difuzare
Tel: 031.410.07.45
- Nicusor Oprea Banu – 0752.150.146, 0722.271.338;

Compartiment financiar
– dr. Niculae Simion – 0741.217.627

Editura: ALT PRESS TOUR Bucureşti