Targuri si expozitii 28 Septembrie 2022, 22:05

Bucharest Food Expo & CARNEXPO 2022

Scris de

Bucharest Food Expo & CARNEXPO este scena principală a produselor alimentare româneşti, un hub central pentru a învăţa despre cele mai recente tendinţe şi inovaţii din sector. BFE este un târg internaţional care primeşte cei mai mulţi participanţi de profil, de la procesarea alimentelor, controlul şi managementul producţiei, proiectări de fabrici, la producători de produse alimentare, distribuitori, importatori, angrosişti, comercianţi cu amănuntul şi HoReCa.

Bucharest Food Expo & CARNEXPO Forum se va concentra pe subiecte ce ţin de dezvoltarea industriei alimentare în România, cât şi despre noile tendinţe de piaţă precum proteinele alternative, inteligența artificială în practicile alimentare, transparență, trasabilitate şi green energy.

Evenimentul oferă oportunităţi de a creşte gradul de cunoaştere a mărcii şi de a câştiga recunoaştere. În plus, profesioniştii se pot conecta cu alţi specialişti, inclusiv cu potenţiali parteneri de afaceri.

Fiecare sector, precum carne şi preparate din carne, produse lactate, panificaţie, băuturi, legume şi fructe, echipamente şi utilaje, vă prezintă o gamă largă de produse. Expoziţia permite atât start-up-urilor, cât şi companiilor lider să obţină vizibilitatea dorită în cadrul evenimentului.

***

Bucharest Food Expo & CARNEXPO se desfășoară pe parcursul a patru zile, între 29 septembrie și 02 octombrie, în cadrul complexului expozițional Romaero (Bd. Ficusului nr. 44).

Sunt așteptați să participe numeroși reprezentanți ai companiilor din industria alimentară, retail și HoReCa, membri ai asociațiilor de profil și oficiali ai autorităților centrale, inclusiv din cadrul Ministerul Agriculturii. Avem confirmată la acest moment prezența ministrului Agriculturii, Petre DAEA, și a invitaților menționați în programul evenimentului.


Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Copyrights © Lumea Satului

Redacţia:

Str. Moineşti nr. 12, Bl. 204, Sc. A, Ap. 4, sector 6, Bucureşti.
Pentru corespondenţă: OP 16, CP 39.
Tel/fax.: 021.311.37.11;
ISSN 1841-5148

Marketing, abonamente, difuzare
Tel: 031.410.07.45
- Nicusor Oprea Banu – 0752.150.146, 0722.271.338;

Compartiment financiar
– dr. Niculae Simion – 0741.217.627

Editura: ALT PRESS TOUR Bucureşti