reclama youtube lumeasatuluitv
update 19 Aug 2022

Care este calea?

Ești tânăr cu aspirații mărețe, te vezi călătorind, conducând mașini frumoase, cu o viață așa cum vezi numai în filme și totuși nu știi încotro s-o apuci ca să transformi un simplu vis, în ceva tangibil!

Desprinde-te de mulțime, asumă-ți faptul că îți dorești ceva mai mult decât ai primit și nu înceta să visezi, chiar dacă ești singurul care crede cu tărie în visul tău.

Visez de când eram mic că într-o zi voi avea propria mea franciză... Pe atunci nu cunoșteam prea amănunțit ce presupune acest lucru, tot ce știam era că trebuie să ajung cunoscut prin lucruri esențiale oamenilor din comunitate și exact asta voi face, cu orice preț, mi-o doresc atât de mult încât nu mă poate opri nimic! Voi reuși, trebuie!

Un alt lucru care mă împlinește este faptul că pot scrie orice simt în viața mea de adolescent și chiar să fiu înțeles de cei care-mi citesc materialele... Pot să spun că este cu adevărat un sentiment de împlinire foarte greu de exprimat în cuvinte.

Poate că și acesta este unul din lucrurile care mă menține motivat și care chiar mă motivează tot mai tare pe zi ce trece.

Când te vei opri din visat, cu siguranță și viața ta se va opri! Nu te îngrijora... Nu vei păți nimic grav... Doar că nu vei mai fi TU.

Andrei OPREA-BANU