Lumea satului 750x100

update 26 Oct 2020

LAPAR va participa la cea de-a 9-a Ediție a Forumului privind Viitorul Agriculturii - Bruxelles

O delegație a Ligii Asociațiilor Producătorilor Agricoli din România, condusă de către domnul Președinte - Laurențiu BACIU, va participa la cea de-a 9-a Ediție a Forumului privind Viitorul Agriculturii ce va avea loc în data de 22 martie, 2016 la The Square, în Bruxelles. Evenimentul este organizat anual de către Organizația Europeană a Proprietarilor de Teren (ELO), organizație la care LAPAR este membră, în parteneriat cu compania Syngenta.

Acest Forum va fi primul organizat după adoptarea de către lideriimondiali în septembrie 2015 a Obiectivelor de Dezvoltare durabilă ONU (Sustainable Development Goals, SDGs).

Tema Forumului din acest an va fi „The Sustainable Development Goals implementation: no time for business as usual”. Forumul privind Viitorul Agriculturii din acest an se va concentra asupra implicațiilor adoptării Obiectivelor de Dezvoltare durabilă ONU pentru agricultură și mediului înconjurător din Europa și în lume.

Temele abordate vor fi: Care sunt pașii necesari pentru punerea în practică a agendei Obiectivelor de Dezvoltare durabilă stabilite de ONU? Putem să ne desfășurăm businessul la fel ca până în prezent în contextul provocărilor sociale, de mediu și economice?

Fostul Comisar European pentru Mediu, Janez POTOČNICK, Președintele Forumului privind Viitorul Agriculturii va aduce împreună la această ediție Comisarii Europeni și experți internaționali pentru a dezbate aceste întrebări.

De asemenea, delegația LAPAR va mai avea întâlniri cu: o parte dintre Europarlamentarii români, dar și cu reprezentanții Cabinetului Comisarului European Phil Hogan.

Sursa:

Articole înrudite