Imprimă această pagină
Fitosanitar 23 Ianuarie 2019, 09:09

Modificările apărute în urma reomologării produsului ORTIVA® TOP și retragerea produsului REGLONE ® FORTE

Scris de

Compania Syngenta dorește să informeze toți utilizatorii de produse de protecția plantelor cu privire la modificările apărute în urma reomologării produsului ORTIVA® TOP.

În urma procesului de reomologare, a fost extins domeniul de utilizare a fungicidului ORTIVA® TOP. Acest produs este omologat și poate fi utilizat la următoarele culturi: tomate, vinete, ardei, fasole, varză, morcovi, păstărnac, pătrunjel, hrean, ridichi, conopidă, broccoli, țelină, dovlecei, castraveți, pepeni galbeni, pepeni verzi, salată, ceapă, usturoi, mazăre, căpșun și zmeură.


Compania Syngenta dorește să informeze toți utilizatorii de produse de protecția plantelor cu privire la retragerea omologării produsului REGLONE ® FORTE.

Referitor la desicantul REGLONE® FORTE, în conformitate cu decizia Comisiei Naţionale pentru Omologarea Produselor de Protecţie a Plantelor din data de 15.11.2018, produsului REGLONE® FORTE îi este retrasă omologarea, cu acordarea unei perioade de grație, după cum urmeaza:

- pȃnă la 04 august, 2019, pentru comercializarea şi distribuirea stocurilor existente de produs;

- pȃnă la 04 februarie, 2020, pentru depozitarea, utilizarea şi eliminarea stocurilor de produs.

Syngenta menționează că acest anunț nu este un act de informare legislativă și nici o opinie legală cu privire la informațiile pe care le conține. Acest document nu înlocuiește și nici nu suplinește obligația terților de a se informa și de a se conforma cu dispozițiile legale aplicabile activitățillor pe care le desfășoară.

Sursa: Syngenta


Vizualizari 1630
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Articole recente - Lumea Satului

Articole înrudite