Evenimente 16 Octombrie 2018, 17:38

Participare NHR Agropartners la Indagra 2018

Scris de

Sezonul expoziţiilor agricole din România se încheie cu Indagra, târgul internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei.  Ediţia de anul acesta are loc în perioada 31 octombrie – 4 noiembrie 2018, la Centrul Expoziţional Romexpo din Bucureşti. Standul NHR Agropartners îl găsiţi într-un spaţiu generos de 600 m2 pe platforma exterioară 11 la numărul 02. Vom avea expuse utilaje de la producători consacraţi care pun accent pe calitatea utilajelor şi serviciilor post vânzare.

De la firma Deutz-Fahr, vom avea tractoare, pornind de la 88  până la 336 CP, incluzând un model dedicat lucrărilor în vie sau livezi, şi combina de cereale C6206 TS cu turbo separator, de 230 CP, echipată cu header de păioase de 5,4m cu posibilitate de prelungire până la 6,3m.

Printre tractoarele Deutz-Fahr, vedetele sunt două modele speciale 7250 şi 9340 Warrior, de culoare neagră, fabricate în Germania, în cea mai modernă fabrică de tractoare din Europa. Aceste două modele sunt echipate cu  transmisie variabilă continuă, care uşurează munca operatorului şi contribuie la creşterea eficienţei tractoarelor, corelarea turaţiei motorului şi a vitezei făcându-se automat, în funcţie de sarcină. Pentru a demonstra fiabilitatea tractoarelor Deutz Fahr, aceste modele speciale beneficiază de garanţie extinsă: 3 ani sau 3.000 ore şi de ofertă specială de finanţare începând cu 0% avans şi 1,5% dobândă până pe 31 decembrie 2018.

Vom avea expuse şi tractoare Deutz-Fahr Seria 6 care reprezintă cel mai bun mix de tehnologie din clasa de putere. Deutz- Fahr a dezvoltat seria 6 pentru ferme mari, medii sau ferme mici, cu 12 modele variind de la 156 la 226 CP, disponibil în două variante de platforme, trei tipuri de transmisie (TTV, RCShift, PowerShift), două configuraţii de cabină, cu diferite niveluri de confort, precum şi diverse alte opţiuni. Astfel, Seria 6 permite fermierilor să-şi creeze în mod individual cel mai bun mix de tehnologie în această clasă de tractoare, redefinind conceptul de configurabilitate. Modelele expuse din această clasă sunt  Deutz Fahr 6185 de 181 cai putere şi Deutz Fahr 6205 de 196 cai putere. Ambele sunt echipate cu transmisie PowerShift si cabina MaxiVision 2 cu consolă multifuncţională.

Din Seriile 5 şi 5G vor fi expuse tractoare utilitare special echipate pentru a face faţă provocăriilor atât în ferme agricole, ferme de animale, ferme mixte cât şi aplicaţiilor din livezi şi vii.

Toate tractoarele sunt dotate cu motoare Deutz cu emisii poluante reduse şi consum mic de combustibil.

De la producătorul britanic JCB vor fi expuse două utilaje: tractorul Fastrac 8330 de 335 CP şi încărcătorul telescopic 541-70 Agri Plus , care poate ridica 4,1 tone la peste 7 m înălţime. Acesta este dotat cu diverse accesorii, precum furci şi cupe, pentru a acoperi o gamă cât mai variată de cerinţe. Tractorul Fastrac 8330 are şaşiu integral cu suspensie pe ambele punţi, frâne externe şi ABS pe fiecare roată, transmisie CVT (cu variaţie continuă). Tractoarele JCB Fastrac fiind singurele tractoare din lume cu şaşiu complet, cu suspensie pe ambele punţi, şi singurele  care pot rula legal în siguranţă cu viteze de până la 70 km/h. Acestea sunt în egală măsură capabile să concureze cu camioanele pentru transport, dar şi să execute orice lucrare agricolă. În plus se adaugă forţa de tracţiune remarcabilă, capacitatea de a lucra cu utilaje foarte mari, o cabină de top şi folosirea unor tehnologii eficiente care asigură un consum redus de combustibil şi costuri de operare reduse. Toată gama de încărcatoarele telescopice beneficiază până pe 31 Decembrie 2018 de oferta financiară avantajoasă cu 0 % dobândă.

Gama de utilaje pentru prelucrarea  solul şi însămânţare cuprinde utilajele de la Poettinger: plug cu 4 trupiţe Servo 35grapa cu discuri Terradisc 4001 de 4m şi semănătoarea de păioase Vitasem 402 de 4m, de la Einboeck cultivatorul Vibrostar de 3,9 m, destinat în special solurilor uşoare, medii şi pietroase, de la Sfoggia semănătoarea Sigma 5, pe 6 rânduri pentru plante prăşitoare: porumb şi floarea-soarelui, cu brăzdare cu discuri şi sistem de monitorizare a debitului de boabe pe rând şi de la producătorul Dal-Bo o tocătoare pentru resturi vegetale tip tăvălug de 3 m, MaxiCut, care se pretează foarte bine la coceni de porumb, tulpini de floarea-soarelui, rapită, mirişte de grâu sau chiar ierboase, cu un consum de combustibil mult redus faţă de o tocătoare obişnuită.

Pentru efectuarea tratamentelor fitosanitare şi tratamentelor de fertilizare, vom expune de la firma Hardi o maşină de erbicidat autopropulata  Hardi Alpha Evo Twin Force cu capacitate a rezervorului de 4.100 de litri, având motor Deutz Tier 4 Final de 245 CP şi de la firma Bogballe vom expune  maşina de împrăştiat îngrăşăminte chimice, M35 Plus, model lansat la Agritehnica 2017. Noutatea acestei maşini de împrăştiat îngrăşăminte chimice constă în creşterea capacităţii de aruncare a îngrăşământului de până la  650 kg/min şi un nou control al secţiunii de dozare a îngrăşământului: Dual Dynamic. Toate maşinile Bogballe dispun de sistem unic de împrăştiere spre centru sau spre exterior a îngrăşămintelor.

În premieră, va fi expusă la stand, masina Gregoire Ecoprotect pentru tratamente filtosanitare în vii, care poate recupera un procent important din soluţia pentru tratament.  Această maşină a obţinut medalia de argint în 2013 la SITEVI, cel mai mare targ specializat de maşini şi echipamente pentru viticultura din Europa (Montpellier, Franţa).

Pentru achiziţia de utilaje agricole vom avea oferte de finanţare atractive începând de la 0% avans şi 0% dobândă dar şi preţuri speciale pentru 13 pachete de tractor cu utilaj (plug, grapă cu discuri, roţi înguste şi maşină de fertilizat).

NHR Agropartners vă aşteaptă pe platforma exterioară 11, standul 02 - Romexpo!


Vizualizari 1772
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Copyrights © Lumea Satului

Redacţia:

Str. Moineşti nr. 12, Bl. 204, Sc. A, Ap. 4, sector 6, Bucureşti.
Pentru corespondenţă: OP 16, CP 39.
Tel/fax.: 021.311.37.11;
ISSN 1841-5148

Marketing, abonamente, difuzare
Tel: 031.410.07.45
- Nicusor Oprea Banu – 0752.150.146, 0722.271.338;

Compartiment financiar
– dr. Niculae Simion – 0741.217.627

Editura: ALT PRESS TOUR Bucureşti