Evenimente 29 Mai 2017, 16:38

Agromalim - 28 de ediții pentru cel mai important eveniment agricol din Vestul României

Scris de

Cu o experienţă şi tradiţie de 27 de ani în organizarea evenimentelor agricole, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad propune şi în acest an o ediţie specială pentru unul dintre cele mai importante evenimente în domeniul agriculturii din România - a 28-a ediţie a târgului internaţional de agricultură, industrie alimentară şi ambalaje Agromalim, ediție care se va desfășura în perioada 7-10 septembrie 2017.

Agromalim 2016 în cifre

Ediția precedentă a reunit în perioada 8 – 11 septembrie, la complexul Expo Arad, 275 de expozanți din care 236 din România și 39 din Ungaria, Germania, Austria, Italia care au expus pe o suprafață de 3.500 mp interior și 30.500 mp exterior. Târgul a fost vizitat de 15.055 persoane, fermieri, specialiști din agricultură, agenți economici și public larg.

O ofertă diversificată pentru vizitatori la AGROMALIM 2017

În cadrul evenimentului vor fi expuse: tehnologii, mașini și utilaje agricole, inputuri pentru fermele de cultura plantelor, sisteme de creștere și furaje pentru animale, medicamente și instrumentar de uz veterinar, echipamente pentru industria alimentară, produse agroalimentare, ambalaje, servicii de consultanță, reviste, cărți și cataloage de specialitate.

Puncte de interes pentru participanți

Expoziția de animale de rasă și de hobby organizată cu sprijinul Agenției Naționale de Zootehnie și al asociațiilor de crescători de animale cu siguranță va fi una din atracțiile evenimentului. Nu va fi neglijat nici interesul participanților de a se informa, demonstrațiile în câmp cu utilaje pentru prelucrarea solului cu tehnologii convenționale, minim de lucrări și semănat direct, conferințele, prezentările și întâlnirile cu specialiștii și reprezentanții instituțiilor din sectorul agricol vor fi prezente pe agenda Agromalim 2017. Întâlnirile de afaceri organizate între firme românești și străine vor crea cadrul pentru noi contacte cu posibili parteneri români și străini care să ajute expozanții și vizitatorii la dezvoltarea afacerii.

Partenerii Agromalim

Ediția de anul acesta are următorii parteneri: USAMVB Regele Mihai I al României din Timișoara, Agenția Națională de Zootehnie, Oficiul Județean de Zootehnie Arad, ACO Pastorul Crișana filiala Arad, ACOC Miorița Chișineu Criș, Asociația Crescătorilor de Animale Arad.

Evenimente conexe în programul târgului

Demonstrațiile în câmp se vor derula în parteneriat cu USAMVB Regele Mihai I al României din Timișoara și cu sprijinul Stațiunii de Cercetare - Dezvoltare pentru Creșterea Bovinelor Arad.

Asociaţiile de crescători de animale se întâlnesc în fiecare an la Arad şi cu sprijinul lor va fi organizată tradiţionala Expoziţie de animale, fiind expuse taurine și ovine – rase de lapte, mixte, de carne, cabaline, păsări de curte, animale de blană, animale de hobby.

Din program mai fac parte următoarele evenimente conexe, la fel de importante pentru participanți: concurs de îndemânare conducere tractor, prezentare - agricultura de precizie - avantajul folosirii GPS-ului în agricultura, stand cu demonstrații - roboti pentru agricultura, demonstrații cu drone, salon de produse tradiționale, conferințe de specialitate pe teme de interes pentru fermieri, informații finanțări și alte forme de sprijin pe programe naționale și europene, prezentări de firme și produse, întâlniri ale asociațiilor de crescători de animale.

Alege să fii expozant la Agromalim

Perioada de înscrieri este în desfășurare, dar interesul crescut al firmelor care doresc să participe la târgul Agromalim 2017, a făcut ca aproximativ 80% din spații să fie deja rezervate.

Cei interesați sunt rugați să contacteze Departamentul de Târguri al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a Județului Arad, persoană de contact: Cimi Enache, tel.:+40.730.188 291 sau email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Copyrights © Lumea Satului

Redacţia:

Str. Moineşti nr. 12, Bl. 204, Sc. A, Ap. 4, sector 6, Bucureşti.
Pentru corespondenţă: OP 16, CP 39.
Tel/fax.: 021.311.37.11;
ISSN 1841-5148

Marketing, abonamente, difuzare
Tel: 031.410.07.45
- Nicusor Oprea Banu – 0752.150.146, 0722.271.338;

Compartiment financiar
– dr. Niculae Simion – 0741.217.627

Editura: ALT PRESS TOUR Bucureşti