Kuhn GMx aprilie2021    reclama youtube lumeasatuluitv
update 8 May 2021

Un an de recorduri doborâte pentru STROM-BEDNAR

Anul trecut a fost un an cu multe realizări pentru compania noastră. Am început anul 2012 sub denumirea STROM Export s.r.o., iar obiectivul nostru principal a fost să doborâm recordul de utilaje vândute stabilit în urmă cu un an. La jumătatea anului 2012 era deja evident că ne îndreptam spre un alt record şi nu numai în ceea ce priveşte numărul de utilaje vândute. Datorăm acest lucru în primul rand clienţilor care au avut încredere în utilajele noastre, dar și angajaţilor, care au contribuit la succesul nostru. Toată lumea merită recunoştinţa noastră. O schimbare o constituie faptul că începând cu anul 2014 vom fi recunoscuţi exclusiv sub marca şi logo-ul BEDNAR. Până atunci vom folosi logo-ul STROM-BEDNAR.

Ne bucurăm din nou de şi mai mult succes decât anul trecut

După cum am menționat şi în introducere, anul 2012 a reprezentat un an cu recorduri doborâte pentru compania noastră, atât în ceea ce priveşte numărul de utilaje vândute (care a crescut cu 30%), cât şi în ceea ce priveşte mărirea personalului şi a inovaţiei. Am reuşit să construim o clădire de birouri nouă, complet funcţională, lângă fabrica noastră şi am început lucrările de construire a unei unităţi noi, care va mări capacităţile de producţie cu aproape 100%. Aceasta va include o instalaţie nouă de vopsire prin pulverizare, o linie de asamblare şi un sistem de depozitare cu mai multe nivele. De asemenea, am extins depozitele şi volumul de piese de schimb.

Acționar nou, marcă nouă

La începutul acestui an, structura de acţionariat a companiei noastre s-a modificat atunci când Dr. Ing. Ladislav Bednar, unul dintre fondatorii iniţiali ai companiei, a cumpărat acţiunile asociaţiilor săi şi astfel a preluat controlul unic asupra companiei. „Schimbarea denumirii companiei ne duce cu adevărat la un alt nivel de dezvoltare. Principalul motiv al schimbării structurii de acţionariat a fost modificarea iminentă a generaţiei de management. Tranziţia către noua marcă şi utilizarea noului logo se va realiza uşor în mai multe faze pe parcursul următorului an. Între timp, compania va utiliza logo-ul STROM-BEDNAR pentru a permite publicului să se obişnuiască cu schimbarea. Începând cu anul 2014 vom fi recunoscuţi exclusiv prin marca şi logo-ul BEDNAR”, a declarat proprietarul Dr.Ing Ladislav Bednar cu privire la modificare.

Utilaje noi pentru 2013

Pentru că încercăm mereu să răspundem nevoilor actuale ale fermierilor moderni, depăşim constant barierele inovaţiei, adăugând în fiecare an produse noi în portofoliul nostru. Cele mai importante lansări ale următorului an vor fi grapa cu discuri Swifterdisc XO_F prevăzută cu ax de transport în faţa rulourilor posterioare şi cultivatorul versatil FENIX cu ax de trarnsport integrat. De asemenea, portofoliul nostru cuprinde rulouri de compactare ce pot fi utilizate separat sau împreună cu o parte dintre utilaje. Şi cea din urmă, însă nu cea mai puţin importantă, este unitatea de cultivare ALFA pentru semănarea culturilor protectoare şi a ierburilor, care poate fi utilizată ca şi accesoriu pentru cultivatoarele noastre.

„Am dorit să dezvoltăm un utilaj care poate lucra în condiţii umede, după ploaie, fără a i se bloca rulourile posterioare. Prin urmare, am montat axul de transport între organele active şi astfel „Fenix” a luat naștere. Pentru utilajul Swifterdisc XO_F am avut 2 obiective, şi anume să construim un utilaj cu viteze mari de lucru cu stabilitate maximă şi să îmbunătăţim calitatea amestecurilor de resturi vegetale. Am reuşit să realizăm acest lucru prin poziționarea axului de transport în faţa rulourilor posterioare şi cu ajutorul A-disks”, a declarat Jan Bednar, Manager Vânzări.

Mii de mulţumiri tuturor clienților noştri

Dorim să mulţumim tuturor fermierilor care au avut încredere în noi şi în utilajele noastre. Acest lucru dovedeşte că munca angajaţilor noştri este cu adevărat apreciată. Sperăm ca această apreciere să rămână constantă şi în următorii ani.

Utilajele macra STROM – BEDNAR sunt distribuite în România în exclusivitate de catre IPSO Agricultură.

În prezent, IPSO Agricultură numără aproape 270 de angajaţi care îşi desfaşoară activitatea în 7 centre regionale pentru distribuţie de utilaje, piese de schimb şi service, respectiv: Mogoşoaia, Feteşti, Craiova, Timişoara, Oradea, Tg. Mureş şi Filipeşti şi în 6 puncte de lucru pentru vânzare piese de schimb respectiv: Galaţi, Ulmeni, Alexandria, Alba Iulia, Ovidiu şi Dumbrăveni.

Grupul Monnoyeur investeşte în România înca din 1991 şi această noua investiţie în domeniul agriculturii nu va fi ultima. Sunt în curs de studiere şi alte proiecte destinate asigurării satisfacţiei clienţilor şi care implică planuri de recrutare şi de formare importante. Pentru a lucra bine sunt necesare echipe bune, pentru a avea echipe bune trebuie desfăşurate programe de formare continuă astfel ca fiecare angajat să evolueze permanent.

 

Loredana VOICU – Manager Comunicare Promovare IPSO Agricultură

Contact: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. / Tel: 0742 101 017