update 3 Feb 2023

Rural: o nouă emisiune la RFI România

Începând de luni, 5 mai, RFI România lansează o nouă emisiune: Rural, un magazin de știri și informații despre reforma agriculturii.
În următorii cinci ani agricultura europeană va trece prin schimbări profunde. Reforma Politicii Agricole Comune propune printre altele sprijin pentru fermierii tineri, pentru zonele defavorizate și pentru agricultura verde.
Cum se vor simți aceste schimbări în România, care va fi impactul economic, social sau ecologic – iată câteva dintre temele care vor fi abordate săptămânal de RFI România. Rural va difuza în fiecare săptămâna reportaje, dezbateri și analize pe subiectele de actualitate din agricultură românească și europeană.
Rural, o emisiune realizată de Cătălin Lenta și Mircea Oprea, cu sprijinul Comisiei Europene,  Directoratul General pentru agricultură și dezvoltare rurală. În fiecare luni, de la 19 și 15 minute.
 
Despre RFI România
De peste 20 de ani, RFI România difuzează programe, în română şi în franceză, consacrate actualităţii, culturii şi francofoniei. Cu o echipă de 25 de persoane la Bucureşti şi doi jurnalişti la Paris, RFI România difuzează zilnic 13 ore de programe proprii, acordând o atenţie specială actualităţii. Postul emite în FM la Bucureşti, Iaşi, Craiova şi Cluj. Alte 60 de posturi de radio din ţară preiau o parte din programe. În total, RFI România este ascultat zilnic de circa 200.000 de oameni în întreaga ţară. Pe web, pagina RFI România înregistrează o creştere puternică a numărului de cititori (cu 45% mai multe accesări în 2013).

 

Articole înrudite

Articole recente - Lumea Satului