Abonament Lumea Satului 6 luni

120,00 RON
cu TVA

Abonament pentru 6 luni la Revista Lumea Satului. Transport gratuit.

Apariție de două ori pe lună.

Cantitate

  • Politica de securitate (editata cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editata cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editata cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editata cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editata cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editata cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Revista Lumea Satului a fost concepută pentru lumea la care se referă ca răspuns la nevoia de informare completă, complexă și diversă, în acord cu multitudinea de activități ce se desfășoară în spațiul rural.

Domeniile agricol şi zooveterinar, industria alimentară şi silvicultura în toată complexitatea lor, agroturismul, tradiţiile populare şi religioase, folclorul autentic, serviciile specifice satului românesc sunt detaliat prezentate în paginile revistei.

Împreună cu revista Lumea Satului se primește gratuit și suplimentul “Agrobusiness”, publicație ce își propune să vină în sprijinul cititorilor săi prin elementele de noutate ce vor fi prezentate, referitoare la informații menite a orienta spre performanță, dar și a cunoaște starea națiunilor sub aspect socio-economic, generată de nivelul producțiilor, evoluția prețurilor, crize, etc.

Publicația este bilunară, full color, iar prețul unui exemplar raportat la costurile de realizare este mai mult decât simbolic: 10 lei/exemplar, respectiv, 240 lei/ abonament anual (prețul include 5% TVA).

Mentionam ca suntem singurii realizatori si distribuitori ai revistei LUMEA SATULUI, abonamentele fiind facute pe baza de comanda sau de contract.

Sperăm ca parteneriatul cu revista “Lumea Satului” să fie de lungă durată pentru a putea marca fiecare ediţie dezvoltând în fiecare an proiecte şi iniţiative benefice scopului nostru comun.

1000 Produse