RALF 7: Cei mai buni fermieri europeni vin la București, pe 25 și 26 mai
“Agri Cultura” este tema celei de-a 7-a ediții RALF Romanian Agriculture Leadership Forum. O ediție dedicată celor pentru care agricultura este un stil de viață, nu doar o meserie, și care construiesc, zi de zi, cultura agriculturii în România: prin dedicare, inovație, performanță și povești de succes, cu grijă pentru patrimoniul agricol și tradiție, preocupați de moștenirea pentru generațiile următoare și privind către viitor.
De 7 ani RALF reunește la București marii fermieri români, producători și procesatori, antreprenori cu reușite recente și companii cu soluții pentru producție și procesare, într-un amplu schimb internațional de bune practici la care participă anual invitați din mai multe țări europene.
Cei mai buni fermieri europeni din ultimul an vor participa pe 25 și 26 mai, la forumul internațional de agricultură RALF 2023.
Calendarul evenimentului: prima zi este dedicată producătorilor agricoli, iar a doua zi procesatorilor, într-un program de 16 ore de conferințe, prezentări, sesiuni de business networking și expoziție. În prima zi va avea loc și “Seara Marilor Fermieri” RALF.
Producătorii și procesatorii beneficiază de un pachet special de participare, care include accesul la toate evenimente din cadrul RALF 2023, din ambele zile, iar biletele pot fi rezervate pe https://romanianagriculture.ro/eveniment/ralf-2023/
RALF va avea loc la JW Marriott Grand Hotel (5*) din București și este organizat de BORO Communication, singurul organizator de evenimente din România membru al ICCA – Asociația Internațională a Congreselor și Convențiilor.
Master Partner al evenimentului, cea mai importantă poziție din cadrul RALF, este Corteva Agriscience.
Partener principal utilaje: Maschio Gaspardo.
Partener principal irigații: Netafim powered by EPRS Romania.
Partener: Claydo
- Articol precedent: Clubul Fermierilor Români susține poziția Ministrului Agriculturii la Consiliul AGRI-FISH din Bruxelles privind măsurile necesare imediate de compensarea a pierderilor fermierilor est-europeni ca urmare a importurilor de cereale și oleaginoase din Uc
- Articolul următor: Cine ar trebui să susțină financiar construirea unui brand național de țară al vinului?