Agrotehnica 22 Aprilie 2021, 15:39

Grow Factor Evolution - pentru obținerea randamentului dorit

Scris de

Măsurile luate în timp util îmbunătățesc nutriția și stimulează înfrățirea cerealelor de toamnă

Stresul termic din ultima perioadă afectează vizibil culturile de grâu, mai ales dacă în toamnă nu s-a reușit fertilizarea optimă cu micro și macroelemente. Observațiile privind campania de semănat din toamnă arată până în prezent că deficitul nutrițional se manifestă în special în zone în care nu s-a realizat o fertilizare adecvată în toamnă sau nu a existat suficientă umiditate pentru ca plantele să absoarbă nutrienții din sol. Pentru acei fermieri care observă că au probleme în culturi și au nevoie de ajutor, ECOFOL oferă o soluție care a fost deja testată în practică, cu efecte pozitive.

Grâul răspunde la tratamentele timpurii

Experiența ECOFOL din anii precedenți a arătat că grâul răspunde pozitiv la stimulatori de creștere și la fertilizarea solului. Specialiștii sunt conștienți de faptul că dezvoltarea unui număr insuficient de frați în toamnă reprezintă o problemă serioasă. Spre sfârșitul lunii martie, pe măsură ce vremea se va încălzi, plantele vor crește foarte repede și nu vom putea observa trecerea de la o fază la alta. Procesul de înfrățire din primăvară va fi scurt, iar puținii frați vor predetermina un randament scăzut al culturii. Prin urmare, trebuie acordată o atenție suplimentară culturilor mai slabe pentru a stimula înfrățirea și înrădăcinarea. Un sistem radicular bine dezvoltat va garanta o nutriție corespunzătoare.

Produs complex cu efect de stimulare la începutul primăverii

Grow Factor Evolution, fabricat de ECOFOL, este un produs cu puternic efect de stimulare conceput în special pentru etapele incipiente ale culturilor. Produsul conține azot organic, fosfor, potasiu, sulf, un set complet de oligoelemente, aminoacizi, adeziv și agent de umectare. Se garantează stimularea înfrățirii și accelerarea dezvoltării rădăcinilor.

Timpul optim de aplicare a produsului Grow Factor Evolution:

Timpul optim pentru aplicarea Grow Factor Evolution este imediat după reluarea ciclului vegetativ din primăvară, deodată cu prima posibilitate de a intra pe teren. Conform mai multor ani în care echipa ECOFOL a demonstrat asta, investiția fermierului în acest produs se întoarce de mai multe ori. S-a observat o diferență evidentă între martori și culturile tratate, oriunde s-a aplicat până acum produsul Grow Factor Evolution. De asemenea, produsul performează în condiții de secetă și ajută planta să depășească mult mai ușor perioadele de stres hidric și termic. Efectul este extrem de rapid și vizibil începând din a 7-a zi. De asemenea, diferența de dezvoltare oferă plusul de randament dorit de orice fermier. Grow Factor Evolution garantează mai mulți frați productivi, o nutriție îmbunătățită și un randament ridicat.

Și culturile bine dezvoltate au nevoie de stimulare

Pentru culturile dezvoltate normal, care nu au nicio problemă cu înfrățirea sau nu prezintă carențe vizibile, Grow Factor Evolution este cel mai potrivit produs pentru nutriția plantelor în primele faze de vegetație. Efectul Grow Factor Evolution asupra unor astfel de culturi este: intensificarea fotosintezei și a proceselor fiziologice din plantă. Foarte important este și faptul că plantele tratate cu Grow Factor Evolution sunt uniforme, frații având aceeași înălțime ca și planta principală.

Specialiștii ECOFOL asigură fermierii că nutriția foliară își arată beneficiile atunci când este realizată în faze importante pentru dezvoltarea plantelor. Una dintre acestea este faza de înfrățire timpurie, următoarea fiind cea de repornire în vegetație. Acest lucru este dovedit de cei 30 de ani de experiență pe care ECOFOL îi deține în nutriția plantelor.

Pentru recomandări personalizate bazate pe nevoile punctuale ale culturii dumneavoastră, contactați ACUM reprezentanții ECOFOL România.

ECOFOL – Time for Success

Echipa Ecofol România


Vizualizari 1036
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Copyrights © Lumea Satului

Redacţia:

Str. Moineşti nr. 12, Bl. 204, Sc. A, Ap. 4, sector 6, Bucureşti.
Pentru corespondenţă: OP 16, CP 39.
Tel/fax.: 021.311.37.11;
ISSN 1841-5148

Marketing, abonamente, difuzare
Tel: 031.410.07.45
- Nicusor Oprea Banu – 0752.150.146, 0722.271.338;

Compartiment financiar
– dr. Niculae Simion – 0741.217.627

Editura: ALT PRESS TOUR Bucureşti