Actualitate 17 Ianuarie 2024, 14:24

Agrii România a lansat ”Agrii Practic”

Scris de

Agrii România, distribuitor principal  pe piața de agribusiness a lansat  ”Agrii Practic”, o serie de evenimente, organizate în multe zone agricole din țară, cu scopul de a aduce fermierilor informații despre produsele Agrii pe care le pot folosi pentru a avea culturi sănătoase și bogate.

Evenimentele, 12 la număr vor servi ca platformă de întâlnire pentru profesioniștii din domeniu, facilitând schimbul de cunoștințe și experiențe, iar zonele în care vor avea loc evenimentele sunt: Târgu Frumos, Galați, București, Brăila, Ploiești, Alexandria, Craiova, Timișoara, Satu-Mare, Alba Iulia, Târgu Mureș, Covasna.

Agrii și-a dorit organizarea evenimentelor în mai multe zone agricole din țară pentru o conectare regională, în ideea ca fiecare fermier din țară să aibă acces la această oportunitate de interacțiune și de expertiză Agrii.

Mesajul cheie al seriei de evenimente Agrii Practic: ”Împreună suntem viitorul în agricultură” reprezintă o oportunitate autentică de conectare și colaborare între fermieri și echipa Agrii.

În efortul de a dezvolta produse și tehnologii agricole de vârf, Agrii pune un accent deosebit pe ascultarea și înțelegerea fermierilor. Mai mult, experiența lor este cheia către eficiența durabilă și rezultate remarcabile în agricultură.

Prin organizarea evenimentelor Agrii Practic, ne-am angajat să aducem în atenția fermierilor cele mai recente noutăți din portofoliu, iar prin experiențele practice să le demonstrăm eficiența produselor noastre. Fermierii vor avea oportunitatea să interacționeze cu echipa noastră tehnică bine pregătită, care va oferi soluții tehnologice pentru o producție agricolă cât mai bună”, a declarat Valerian Iștoc, Business Development Director.

Împreună cu fermierii, Agrii construiește un viitor în care inovația nu este doar prezentată, ci și adoptată în mod activ pentru a aduce beneficii tangibile în exploatațiile agricole.

Agrii Practic: locul unde experiența întâlnește inovația

Prin seria de evenimente, Agrii Practic își propune să ofere participanților oportunitatea de a experimenta eficacitatea produselor prin sesiuni de demonstrație, unde experiența și inovația sunt aduse de către echipa tehnică Agrii chiar la masa discuțiilor.

Mai mult, prin sesiunile de experimente fermierii pot vedea beneficiile produselor în mod direct, pentru a putea mai apoi să le pună în practică, în ferme.

Așadar, până la finele lunii februarie, evenimentele Agrii Practic își așteaptă fermierii pentru o experiență unică și pozitivă, într-un mediu interactiv și prietenos. Împreună suntem viitorul în agricultură!

Pentru mai multe detalii: (PR, Comunicare și Relaţii cu presa)

Contact: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Tel: +40747 033 842/ +40747 686 868


Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Copyrights © Lumea Satului

Redacţia:

Str. Moineşti nr. 12, Bl. 204, Sc. A, Ap. 4, sector 6, Bucureşti.
Pentru corespondenţă: OP 16, CP 39.
Tel/fax.: 021.311.37.11;
ISSN 1841-5148

Marketing, abonamente, difuzare
Tel: 031.410.07.45
- Nicusor Oprea Banu – 0752.150.146, 0722.271.338;

Compartiment financiar
– dr. Niculae Simion – 0741.217.627

Editura: ALT PRESS TOUR Bucureşti