Imprimă această pagină
Actualitate 23 Iulie 2021, 21:54

Schimbări în structura echipei Nufarm România

Scris de

Compania Nufarm anunță numirea lui Eliezer Frumerman în funcția de Director General Nufarm România.

Eliezer se va alătura companiei Nufarm în 15 august 2021 urmând să preia întreaga responsabilitate pentru entitatea din România începând cu 1 octombrie 2021. El îi va succede lui Richard Matei, care va prelua responsabilitatea pentru business-ul Nufarm din țările din Sudul Europei.

Eliezer are o experiență de peste 30 de ani în agricultură.  În ultimii 3 ani a activat ca și consultant, atât în România cât și pe diferite piețe de pe continentul african. Eliezer are o experiență vastă pe piața românească, unde a deținut în trecut funcția de Director General Adama România și Moldova.

Pe lângă această numire, Daniel Săvălaș va prelua rolul de Director Național de Vânzări România. Cu peste 25 de ani de experiență în protecția plantelor, Daniel va prelua, de asemenea, acest rol la 1 octombrie 2021. Daniel se alătură companiei din poziția de Director Național de Vânzări al Innvigo, anterior ocupând, printre altele, diverse roluri în vânzări și chiar cercetare și dezvoltare în cadrul companiei Syngenta.

Daniel Săvălaș o înlocuiește pe Daliana Ast, care a decis să părăsească Nufarm la sfârșitul lunii septembrie 2021. Daliana a făcut parte din echipa de conducere a Nufarm România în ultimii 15 ani, având o contribuție deosebită la creșterea companiei și consolidarea poziției acesteia pe piața din România. Mulțumim Dalianei pentru dedicare și îi dorim mult succes atât în plan profesional cât și în plan personal.

Numirea în funcție a celor doi colegi are rolul de a consolida prezența Nufarm pe piața de profil din România. Astfel, compania urmărește dezvoltarea unor parteneriate puternice, alături de colaboratorii săi, pe o piață aflată într-o permanentă dinamică.


Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Articole recente - Lumea Satului

Articole înrudite