Cu AgriClime™ împarți riscul de secetă cu Syngenta!
- Scris de Lumea Satului
- Publicat în Actualitate
Syngenta vine în ajutorul fermierilor din România cu programul AgriClime™ pentru a le oferi un plus de siguranță!
Pentru fermierii din Romania, ultimii ani au reprezentat o provocare majoră din punct de vedere pedoclimatic, iar îngrijorările în legătură cu efectele schimbărilor climatice sunt mai proeminente față de efectele crizei sanitare mondiale atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Fermierii sunt nevoiți să găseascaă soluții pentru a face față acestor provocări.
Vremea rămâne un factor care poate fi limitativ și pe care, nu îl putem controla așa cum ne dorim. Seceta poate reduce drastic producțiile și așa cum am văzut în 2020, poate compromite total cultura.
Syngenta este alături de fermierii din România pentru a face față provocărilor legate de vreme și în gestionarea riscurilor legate de secetă și astfel am lansat programul AgriClime™, deja disponibil pentru fermierii din România.
AgriClime™ este un program prin care fermierul imparte riscul de secetă cu Syngenta, având posibilitatea să beneficieze de o compensație financiara de până la 30% din valoarea produselor înscrise în program.
Programul se adresează tuturor fermierilor cutivatori de cereale din Romania care achiziționează produse pentru protecția plantelor Syngenta destinate controlului bolilor, Amistar® Prime Pack și Elatus™ Era.
Înscrierea în program este gratuită și se poate face accesând platforma on-line AgriClime™. Procesul de înscriere este foarte simplu și nu durează mult, iar platforma online este ușor accesibilă utilizatorului.
Cu programul AgriClime™, fermierii au un plus de siguranță a investiției în produse de calitate!. Programul se poate accesa foarte ușor de pe situl www.syngenta.ro, la secțiunea AgriClime™.
Prin programul AgriClime™, fermierii au numai de câștigat! În cazul în care nu plouă, Syngenta îi compensează pe fermieri cu o parte din investiția făcută, iar în cazul în care plouă, fermierul beneficiază de produse de calitate și producții ridicate, printr-un control foarte bun al bolilor.
Syngenta rămâne un partener mereu #aproapedefermieri, un partener de încredere care își propune să vină în întâmpinarea cerințelor și nevoilor fermierilor din România cu un portofoliu performant de semințe, produse pentru protecția plantelor, consiliere personalizată, dar și cu soluții inovatoare care să ofere sprijin industriei agro-alimentare.
Articole înrudite
- Syngenta: „Să fii pomicultor este o artă“
- ORONDIS™ Ultra Pack și TAEGRO®, noile soluții Syngenta lansate în cadrul Forumului pentru Viticultură – “Arta de a fi viticultor”
- Modificări apărute în omologarea produselor Syngenta - RidomilGold MZ 68 WG(R)/Fubol Gold, PergadoMZ(R)/GETT, AXIAL ONE®
- Floarea-soarelui high oleic - diagnoză, tendințe și oportunități
- Orondis Ultra Pack. Forța supremă pentru combaterea manei viței-de-vie
- Floarea-soarelui high oleic: diagnoză, tendințe și oportunități
- Evenimentul Fields of Innovation are loc virtual
- Grupul Syngenta deschide o fabrică de producție de ultimă generație în Elveția
- TOȚI PENTRU VIN, o inițiativă Syngenta pentru susținerea viticulturii românești
- Producții pe plus cu hibrizii de floarea-soarelui High Oleic
Articole recente - Lumea Satului
- A început prohibiția generală la pescuit pentru anul 2021
- Comasarea terenurilor agricole, un subiect de interes major pe agenda comună a Clubului Fermierilor Români și Coaliției pentru Dezvoltarea României
- Protestul fermierilor din zona Moldovei
- Completarea Cererilor unice de plată se realizează pe site-ul APIA, accesând link-ul aplicației IPA-Online
- Buzăul de munte, terorizat de urși
- Producția vegetală la principalele culturi în anul 2020
- Pentru familia Ursu din Bogdănița luna martie este dedicată producerii răsadurilor
- Pierre de Ronsard, trandafirul favorit al lumii
- BASF lansează noi proiecte inovatoare pentru o agricultură durabilă
- Ateliere de pomicultură și legumicultură pentru copii și adulți, organizate de USAMV Cluj-Napoca la Stațiunea de Cercetare Horticolă