„Târgul de Toamnă“ din Piața Traian a adunat în weekend: fructe, legume și brânzeturi
- Scris de Lumea Satului
- Publicat în Actualitate
Primăria municipiului Vaslui, prin Direcția Administrare Piețe, Târguri și Oboare, a organizat în perioada 28-30 septembrie, în Piața Traian din municipiul Vaslui, o nouă ediție a Târgului de Toamnă, prilej de a sărbători munca producătorilor agricoli și roadele acestora.
În cele trei zile, organizatorii evenimentului au reușit să aducă peste 48 de producători legume- fructe, procesatori din carne și lapte, din Vaslui și din alte patru județe (Iași, Neamț, Sibiu, Suceava), precum și agenți economici, furnizori de servicii de alimentație publică: „Evenimentul este menit să susțină și să promoveze fermierii din întreg județul Vaslui, dar și din țară, calitatea produselor oferite de aceștia fiind apreciată de vasluienii, care au venit în Piața Traian, în cele trei zile ale evenimentului. Ne dorim ca, de la an la an, tot mai mulți producători locali să ne fie alături, nouă revenindu-ne datoria de a păstra condițiile europene pentru comercializarea produselor“, a declarat Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui.
Beatrice Alexandra MODIGA
GALERIE FOTO
Articole înrudite
- Drumul laptelui la Ibănești. O investiție de 7 milioane de euro în plină pandemie
- Din experiența fermierilor olandezi: Când și cum realizăm patul germinativ
- Stațiunea Popăuți investește într-o secție de prelucrare a laptelui și de sacrificare a mieilor
- Pandemia a afectat grav piața produselor tradiționale și agroturismul
- APIA: Stadiul autorizării la plată a Măsurii 21
- Ce proiecte propune ADR Nord-Est pentru una dintre cele mai sărace regiuni din UE
- Maclura, fructul care stârnește curiozitate
- Făbricuţa de brânzeturi La Izvorul Dornei
- Lăptăria cu Caimac atrage 3 milioane euro printr-un plasament privat de obligațiuni intermediat de BT Capital Partners
- Zone de favorabilitate pentru cultura de legume
Articole recente - Lumea Satului
- Cele mai frumoase cascade din Carpații Orientali și Occidentali
- Dubrovnik: gastronomie, vinuri, arhitectură, investiții în infrastructură
- LUMEA SATULUI ÎN LUMEA EI
- O specie descoperită recent: Fusarium xyrophilum, ciupercile care imită florile
- Pe urmele patrimoniului mondial UNESCO: azi, comuna Saschiz
- Aspecte din evoluția învățământului agricol în România
- Putere suplimentară pentru încărcătoarele cu braț telescopic JCB seria III pentru modelele cu transmisie DualTech VT
- Cheescake cu rodie
- Județul Neamț, comuna Săbăoani: Ciupercărie cu Pleurotus, în prag de subzistență
- Floarea-soarelui: cum au evoluat suprafețele și producțiile în România