Adama Sultan iulie 2020
update 13 Aug 2020

Arysta LifeScience România, un portofoliu unic de Bio-Soluţii

  • Publicat în Actualitate

„A sosit momentul să accesăm «o nouă dimensiune în agricultur㻓. Sub această deviză a avut loc lansarea oficială a noii companii Arysta LifeScience România, un nou furnizor de produse pentru protecția culturilor în România, rezultat al fuziunii companiilor Arysta LifeScience, Chemtura AgroSolution și Agriphar.

Arysta LifeScience România este o companie agricolă globală, specializată în comercializarea și distribuția de produse inovatoare pentru protecția plantelor și mărci din gama „life science“: biosoluții, erbicide, fungicide, insecticide, acaricide, tratamente pentru semințe și regulatori de creștere. Evenimentul a avut loc în prezența domnului Hildo Brilleman, directorului pentru Europa Centrală, de Est şi Nord-Vest, a directorului general Arysta LifeSciences România, Richard Matei, a noii echipe formate din specialişti din domeniul agribusiness-ului: Daniel Tabacu – director tehnic şi dezvoltare, Laurenţiu Gheorghiţă – director comercial, Mirela Păun – direc­tor de marketing, Andreea Manolescu – director financiar şi Claudia Simion – director de logistică. De la eveniment nu au lipsit nici fermierii care au folosit de-a lungul timpului produse oferite de cele 3 companii.

Arysta

„Echipa Arysta LifeScience România este formată din 14 profesioniști care vor continua să extindă și să dezvolte relații de parteneriat bazate pe încredere, respect reciproc și etică profesională. Avem toată încrederea că echipa locală este pregătită să răspundă nevoilor partenerilor din România. Ritmul de dezvoltare a pieței agricole din România este unul accelerat și creează un context favorabil pentru a dezvolta și consolida poziția companiei noastre în această piață. Prezența noii entități Arysta LifeScience Romania permite partenerilor din piața locală, atât fermieri, cât și distribuitori, accesul la un portofoliu mai larg și diversificat de produse pentru protecția culturilor și bio-soluții“, a declarat Hildo Brilleman.

Bazele noii companii în România au fost puse în primăvara acestui an și, privind retrospectiv, Richard Matei, a declarat: „Anul 2016 a fost unul plin de satisfacții pentru echipa Arysta LifeScience din România. Am deschis această filială în România, am construit o echipă nouă, dedicată și extrem de energică, am reușit să ne îndeplinim obiectivele pentru acest sezon, toate acestea într-un context dificil din piață. Cred cu tărie că vom confirma performanța din acest an a companiei noastre în România și vom valorifica oportunitățile de creștere pe termen lung, având alături o echipă de management cu o experiență recunoscută. Oferim partenerilor noștri produse consacrate, precum Pantera 40 EC, Select Super, Vitavax 2000, care au un istoric și un business stabil. În acelaşi timp, avem în portofoliu produse cu potențial de creștere și care pot fi adaptate cerințelor specifice pieței din România, produse precum: Rancona, fungicid pentru tratamentul semințelor, Silwet Gold și Elastiq Ultra, adjuvanți de ultimă generație, precum și portofoliul propriu de BioStimulanți.“

Loredana Larissa SOFRON