Ştiaţi că
• degustarea începe întotdeauna de la vinurile albe către roşii şi seci către dulci?
• vinul sec are până la 4 grame inclusiv zahăr rezidual, cel demisec, între 5-12, demidulce, de la 15 la 45, iar cel dulce peste 45?
.... articolul complet pe baza de abonament, detalii ....
(M.B.)
REVISTA LUMEA SATULUI NR. 20, 16-31 OCTOMBRIE 2012
Etichetat cu:
Articole recente - Lumea Satului
- Ghidul solicitantului pentru achiziția de utilaje agricole în consultare publică pe site-ul afir.ro
- APIA: 4 aprilie 2024 - Startul Campaniei de primire a Cererilor de Plată
- Cultivarea rapiței, o soluție durabilă la provocările securității alimentare
- Tehnologia de cultivare a inului de fibră
- Gărgărița tulpinilor de varză, și la rapiță
- Ziua Mondială a Apei: Practicile sustenabile în agricultură facilitează managementul strategic al resurselor de apă
- VIAȚA LA ȚARĂ
- Noi substanțe active pentru combaterea insectelor dăunătoare
- AFIR folosește soluții UiPath pentru a sprijini fermierii români să acceseze fondurile europene mai rapid
- Fertilizanți 100% organici care „se bat“ cu seceta