Savoare şi design în propriile jardiniere
Distribuie:
Atât condimentele, cât şi plantele aromatice au constituit, de-a lungul timpului, apanajul celor înstăriţi, fascinaţi de aroma, parfumul şi valoarea terapeutică a acestora. Astăzi însă mirodeniile sunt la îndemâna oricui şi le doreşte, iar cu un strop de imaginaţie şi îndemânare ele pot transforma nu doar aspectul casei, ci şi savoarea preparatelor. Prezenţa acestora în bucătărie oferă o notă de rafinament şi preţiozitate, lansând în acelaşi timp mesajul că mâncarea pe care o gătiţi primeşte întotdeauna o atenţie specială.
Combinaţii gastronomice delicioase
.... articolul complet pe baza de abonament, detalii ....
Patricia Alexandra POP
- Articol precedent: Perspectivele agriculturii româneşti, în viziunea oamenilor de ştiinţă
- Articolul următor: Ofticări bilanţiere comentate