Kuhn GMx aprilie2021    reclama youtube lumeasatuluitv
update 9 Apr 2021

ADAMA. Un an plin de reuşite!

Compania ADAMA sărbătoreşte un an de la schimbarea numelui şi a strategiei de piaţă. A fost un an plin de provocări, dar mai ales de reuşite. Cu rezultate dovedite în câmp şi cu un renume clădit în timp, specialiştii ADAMA caută permanent soluţii viabile pentru a dezvolta o agricultură modernă şi performantă.

În acest timp, compania a adus pe piaţa din România 6 produse noi pentru cereale, legume, viţă-de-vie, pomi fructiferi, sfeclă de zahăr şi cartof. În următorii 3 ani, ADAMA are în dezvoltare un număr de 33 de produse, propunându-şi să devină una dintre cele mai active companii de pe piaţa din România.

ADAMA are o capacitate unică de a formula şi dispune de resursele necesare pentru a achiziţiona noi substanţe active, fapt ce aduce compania mai aproape de jucătorii din piaţa de cercetare şi dezvoltare.

Compania deţine produse cu molecule ieşite de sub patent, precum şi molecule proprii. Produsele deja consacrate cu o singură substanţă activă sunt cele care ne menţin pe poziţia de lider.

Echipa ADAMA a crescut de la 11 angajaţi la 37. În cursul anului trecut s-a menţinut în aceeaşi formulă pe care intenţionăm să o păstrăm pe viitor. Misiunea noastră continuă să fie formarea unei echipe bine pregătite, capabilă să concureze pentru poziţia de lider de piaţă.

Transformarea de la o companie de substanţe chimice la un furnizor de soluţii optime pentru agricultură reprezintă o nouă eră pentru ADAMA. Pe lângă un nume nou, dezvoltăm şi o nouă personalitate la nivel mondial, o strategie globală unică cu accent pe simplitate, calitate şi valoare adăugată în beneficiul fermierului. ADAMA devine un actor global, ce oferă noi perspective pentru dezvoltarea agriculturii.

Despre ADAMA Agricultural Solutions

ADAMA Agricultural Solutions Ltd., cunoscută anterior sub numele de Makhteshim Agan Industries Ltd., producător şi distribuitor de soluţii de protecţie a plantelor, este unul dintre liderii mondiali ai industriei şi lider mondial în furnizarea de produse ieşite de sub patent. Compania oferă agricultorilor soluţii eficiente care vizează întregul ciclu economic agricol şi care includ protecţia plantelor, tehnologii agricole de ultimă oră şi soluţii complementare producţiei. În 2014, cifra de afaceri a companiei a depăşit 3 miliarde de dolari, plasându-se pe locul 7 în clasamentul industriei agrochimice. Caracteristicile emblematice ale companiei sunt reprezentate de tradiţia în inovaţie, abordarea centrată pe agricultor a dezvoltării de noi produse şi respectarea strictă a normelor de protecţie a mediului şi de control al calităţii. Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi: www.adama.com