Articole revista 03 Februarie 2014, 22:26

Hrană unică cu microzeogen (MZG) pentru animale de companie, o noutate pe piaţa românească!

Scris de

Nutriţia adecvată este unul dintre cei mai importanţi factori care asigură menţinerea sănătăţii animalelor. O masă completă este o combinaţie echilibrată de proteine, lipide (inclusiv acizii graşi polinesaturaţi omega-6 şi omega-3), carbohidraţi, vitamine, minerale şi aminoacizi graşi esenţiali.

Gama de hrană pentru câini și pisici Nature’s Protection reprezintă o descoperire nutritivă unică care are în compoziție, pe lângă acești principii alimentari și MicroZeoGen, un zeolit de natură vulcanică. Zeolitul este un compus natural, format din minerale, cu particule micronizate, care, din cauza încărcăturii negative foarte înalte, atrage toxinele încărcate pozitiv, neutralizându-le și având un puternic efect detoxifiant. De asemenea, elimină eficient unele bacterii și virusuri. Studiile științifice dovedesc și alte avantaje ale MZG, dintre care amintim: stimularea sistemul imunitar și prevenirea alergiilor; refacerea mai rapidă a țesutului osos în urma accidentelor; MZG, împreună cu celelalte ingrediente din hrană, contribuie la lubrifierea articulațiilor, protejându-le și conferindu-le mobilitate; asigură o mai bună disponibilitate a nutrienților, contribuind la o dezvoltare armonioasă a organismului și la sănătatea pielii și a părului; ajută la eliminarea metalelor grele și a otrăvirii cu organofosfați.

Hrana pentru câini și pisici din gama Nature’s Protection este concepută pe categorii de vârstă și talie, este completă, echilibrată și adaptată cerințelor specifice de la pui la adult.

Ingredientele din compoziție (proteine animale, grăsimi, orz, sorg, extract de rozmarin, carbohidrați, acizi grași Omega-3 și 6, vitamine, microelemente, aminoacizi etc.) oferă un produs ușor digerabil și gustos, ce asigură energia necesară pentru creștere și vitalitate. În plus, granulele crocante și combinația selectă de minerale ajută la îndepărtarea tartrului și la menținerea unei danturi curate și a unor gingii sănătoase. Astfel, pentru câini se recomandă: PuppyStarter (formulă de înțărcare pentru cățeii din toate rasele); Mini Junior (câini de talie mică, 2-8 luni); Medium Junior (talie mijlocie, 2-12 luni); Maxi junior (talie mare, 2-18 luni); Mini Adult; Medium Adult; Maxi Adult; Senior; Adult Lamb; Active (pentru câinii adulți, sportivi, de vânătoare și femelele lactante) și Light (hrană săracă în calorii pentru câinii adulți cu tendință de îngrășare).

La pisici Nature’s Protection oferă o gamă de produse de cea mai înaltă calitate, care acoperă nevoile nutriționale în toate etapele și condițiile de trai ale acestora. În plus, fibrele speciale din aceste formule elimină părul acumulat în stomac, prin lins. De asemenea, acidifianții urinari naturali din compoziție ajută la prevenirea formării calculilor urinari, iar ingredi­entele naturale (pulpa de sfeclă și cicoarea) stimulează flora intestinală și digestia optimă.

Astfel, pentru pisici există variantele: Kitten (pisici în creștere până la vârsta de 1 an); Indoor (pisici adulte care trăiesc în spații închise cu vârsta de peste 1 an); Persian (pisici adulte cu părul lung, peste 1 an); Sensitive Digestion (formulă foarte digerabilă pentru pisici adulte, vârsta de cel puțin 1 an); Neutered (pisici adulte după sterilizare, vârsta de cel puțin un an); Urinary Formula – S (hrană dietetică completă pentru pisici adulte) și Senior (pentru pisici vârstnice, vârsta de 10 ani sau mai mult).

Toate produsele se găsesc sub diferite forme de ambalare: 500 g, 2 kg, 4 kg, 7 kg, dar și în saci de 18 kg pentru crescătorii.

Dr. Viorica CHIURCIU, medic veterinar

Doctor în ştiinţe medicale

SC Romvac Company SA


Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Copyrights © Lumea Satului

Redacţia:

Str. Moineşti nr. 12, Bl. 204, Sc. A, Ap. 4, sector 6, Bucureşti.
Pentru corespondenţă: OP 16, CP 39.
Tel/fax.: 021.311.37.11;
ISSN 1841-5148

Marketing, abonamente, difuzare
Tel: 031.410.07.45
- Nicusor Oprea Banu – 0752.150.146, 0722.271.338;

Compartiment financiar
– dr. Niculae Simion – 0741.217.627

Editura: ALT PRESS TOUR Bucureşti